De bedste online spil til stresslindring

Sponsoreret indhold

Du kender sikkert fornemmelsen, hvor du læner dig tilbage og nyder at spille nogle stresslindrende spil. Dem er der heldigvis mange forskellige at vælge imellem. Nedenfor kan du læse om 10 af de bedste online spil til lindring af stress.

Roulettekuglen snurrer

Der er mange sjove casino spil som roulette online, som får folk til at slappe af. Det er et spil, som ikke kræver alt for meget tænkning, når du vælger, hvad du ønsker at satse på. Derfor er der flere personer, som føler, at det hjælper med at falde til ro og at nyde en hyggelig stund.

Gode gamle Candy Crush

Mange elsker også at spille Candy Crush. Spillet har eksisteret siden 2012, og det er stadigvæk populært den dag i dag. Det har mere end 3000 niveauer, så der er rigeligt at kaste dig ud i. Spillet har fået mere end 32.000 anmeldelser i App Store, hvor det står til tæt på fem ud af fem stjerner. Det alene fortæller en del om, hvor meget folk elsker at spille slikspillet og blandt andet stresslindring er en af de primære faktorer.

Zen Link

Du kan også spille Zen Link. Det minder i høj grad om Candy Crush, men i stedet for slik, kan du se symboler som blomster, gulerødder, vanddråber og andet lignende. Spillet har mere end 3100 niveauer og er blevet downloadet mere end 500.000 gange i Google Play Store.

Lav din egen gård

Du kender måske også til FarmVille, som ligeledes kan være utroligt afslappende. Spillet blev populært på Facebook, men spilles mest i dag på mobile enheder. Blandt andet er FarmVille 2 blevet vurderet mere end tre millioner gange i Google Play Store, hvor de vurderes til mere end fire ud af fem stjerner. Måske er det dog mere relevant at fokusere på FarmVille 3, som er i top-100 over de bedste familiespil i Apples App Store.

Bejeweled med diamanter

En anden klassiker er Bejeweled. Det minder i høj grad om Candy Crush, men er meget mere simpelt. Måske derfor kan det føles mere afslappende at spille Bejeweled sammenlignet med Candy Crush. Det er op til dig at vurdere i den sidste ende, hvad du foretrækker.

Pop nogle bobler

Måske elsker du i det virkelig liv at poppe bobler i bobleplast, når du få en pakke med posten. Det kan du også gøre på din telefon eller online. Du kan spille Bubble Wrap, hvor du blot skal trykke på boblerne for at få dem til at eksplodere. Det er en gratis mobil app, som du kan downloade til Android og iOS.

Du kan spille forskellige udgaver. På den ene side er der spil, så længe du har lyst, og på den anden side er der et minispil. Det hedder Blitz Pop med forskellige udfordringer.  Bladt andet kan du teste, hvor mange bobler du kan springe på et minut. Du kan også teste, hvor hurtigt du springer 500 bobler. Desuden kan du teste, hvor hurtigt du kan springe alle boblerne på hele arket, som i alt er 2000 bobler.

Spil personal zen ti minutter hver uge

Hjerneforskere står bag Personal Zen, som er et spil til stresslindring. Det er klinisk bevist at hjælpe folk med at bekæmpe smertefulde følelser og træne hjernen til bedre velvære. Forskere peger på, at det er en god idé at spille det omkring fem til ti minutter hver uge. Blandt andet træner du din hjerne i at fokusere på positive negativ og glemme de negative ting.

Kast med papir uden at skade miljøet

Du kan også spille Paper Toss. Som navnet antyder på engelsk, kaster du med papirer. Du skal downloade deres app, og her kan du knuse papir sammen og smide det i en skraldespand. Spillet har syv forskellige sværhedsgrader. Desuden kommer det med et realistisk design, som gør det nemt at sætte dig ind i det.

Dyrk Yoga På Mobilen

Du kan også dyrke yoga på din mobiltelefon. Her kan du blandt andet spille Couples Yoga, hvor du skal få personer til at lave forskellige positioner i yoga. Hvis du er en yogi, vil du sikkert føle, at det både er stresslindrende og sjovt at spille dette spil. Det er i hvert fald blevet downloadet mere end 10 millioner gange og vurderet mere end 37.000 gange i Google Play Store.

Få Giraffer Til At Kysse

Hvad har Casanova og giraffer til at gøre med hinanden? Det finder du ud af i Casanova. Her er der forskellige giraffer på skærmen, og du skal blot klikke på dem og holde fingeren nede for at få halsen til at vokse, så de kan kysse til sidst.