Skab et stærkt mindset – og brug det som genvej til succes!

Måske har du hørt om begrebet mindset før – og været lidt i tvivl om hvad det egentlig betyder og hvad det overhovedet kan bruges til.

skab et stærkt mindset

Skab et stærkt mindset

Der findes ikke et rigtig dækkende ord for det samme på dansk, så der skal lidt flere ord til at beskrive hvad det handler om.

Dit mindset er den måde du ”går til livet på”, dine forventninger, din tro på muligheden for succes eller det modsatte. Det handler også om hvad i livet du tænker er indenfor din rækkevidde at kunne opnå – tankemønstre der har sat sig i os som følge af opdragelse, erfaring, indflydelse fra omgivelser osv.

Netop fordi vores mindset er blevet til over en årrække, og påvirket af tusindvis af oplevelser, relationer osv., kan vi være i besiddelse af ét, der ikke matcher det vi egentlig ønsker. Det er bare blevet en ubevidst måde vi agerer i livet på, og en tanke- & handlemåde vi sjældent stopper op og sætter spørgsmålstegn ved.

Men det skulle du faktisk tage at gøre, for der er et kæmpe potentiale gemt i at kigge sit mindset efter i sømmene og sikre sig, at det fungerer som en stærk medspiller for dig.

Det modsatte kan nemlig meget let ske – at du ubevidst har udviklet et mindset som, uden du tænker videre over det i det daglige, faktisk spænder ben for dine anstrengelser mod succes.

Hvordan finder man så ud af hvordan det ”står til” med ens mindset?

Det kræver først og fremmest en bevidsthed om dets eksistens, og dernæst at du er villig til at kigge dig selv lidt efter i sømmene – og modig nok til at erkende hvis der er plads til forbedring.

En simpel øvelse at starte med er, at tænke på noget du rigtig gerne vil ændre i dit liv. Måske er du træt af din vægt, din træningstilstand eller ønsker at skifte karriere og forfølge en drøm om at blive selvstændig eller noget helt 4.

Forestil dig så, at du skal fortælle til nogen at du ønsker det, og de så spørger tilbage hvordan du vil opnå det. Den følelse og respons der først popper op i dig, vil være et godt bud på hvordan det står til med dit mindset.

Tænker du noget i stil med:

… det kan slet ikke lade sig gøre, det har jeg ikke tid til, det ved jeg slet ikke nok til, sådan har vi aldrig gjort i min familie, det har jeg virkelig prøvet mange gange at ændre uden held.

… og i den dur, ja så har du et ret fikseret mindset.

Et der tror på, at der er begrænsninger i hvad du kan være, hvad du kan opnå, og i det hele taget hvad der er indenfor din rækkevidde.

Det modsatte heraf, er et mindset der tænker:

jeg kan godt lykkes med det her, eller jeg kan godt lykkes med det her når jeg har lært noget mere om hvordan, grunden til jeg før har forsøgt og ikke er lykkes er fordi jeg har gjort den på en forkert måde, så nu prøver jeg en ny måde indtil jeg lykkes.

Det er selvfølgelig lidt sort/hvidt sat op, men grundlæggende handler det om, hvorvidt man forventer det bedste eller det værste, og om man formår at vende tanken om

at have fejlet til at så blev jeg så meget klogere og kigge fremad med tro på at tingene kan og vil lykkes hvis man ufortrødent arbejder på at lykkes og tillader sig selv at lære af de erfaringer man får undervejs i stedet for at slå sig selv oven hovedet med at have fejlet.

Gevinsten når det lykkes dig at ændre dit mindset til et positivt og tillidsfuldt et af slagsen (og det er selvfølgelig en proces der sker over tid med øvelse og træning) er, at du åbner dine tanker for at se langt, langt flere løsningsmuligheder end tidligere.

Du får ganske enkelt adgang til flere af hjernens ressourcer, og dermed mange flere valgmuligheder for at løse udfordringer i dit liv – og det øger dine odds for at få succes i kæmpestor grad.

Omvendt gør det sig gældende, at personer der lever med et fikseret mindset, med en tankemæssig begrænsning i hvad der er muligt for dem at kunne være & opnå i livet, lever et liv med lavere livskvalitet, mere stress og mindre succes.

Vil du vide mere?

Der er altså alt mulig grund til at tage fat i at skabe et mindset der arbejder for dig og med dig, og giver dig de allerbedste odds for succes – uanset hvilke ændringer du drømmer om at foretage dig i livet.

Fundamentet for succes ER et støttende, positivt mindset – for ligesom du aldrig ville bygge et nyt hus på en muddermark, men på et fundament der sikrer at det står sikkert & stærkt i mange år, så gælder det samme i livet.

Heldigvis kan det altid lade sig gøre at skabe et stærkt mindset, og hvis du vil lære hvordan du skaber det allerbedste mindset og dermed øger dine chancer for succes i livet, så hop med på min gratis Winners Mindset Bootcamp.

Det hele foregår i en lukket FB-gruppe hvor vi fra 20. oktober og 3 uger frem gennemgår hvad der skal til for at skabe det bedst tænkelige mindset – og dermed det bedst tænkelige udgangspunkt for succes! Læs mere og tilmeld dig her.

Jeg glæder mig til at se dig i gruppen og give dig den perfekte kickstart til succes i dit liv!