Drømmetydning – Hvad betyder mine drømme?

Hvad betyder mine drømme - læs dette inspirerende indlæg, og bliv meget klogere på hvad du drømmer om egentlig betyder. Drømme tyder Dr. Monique Cohenka afslører, hvad det betyder, når du drømmer om ... Det kan være når du drømmer om adresser, aliens, bier, broer, biler og meget mere. Alt sammen har en betydning. Bliv klogere på drømmetydning lige her. 

sten stablet ovenpå hinanden

De 10 mest populære drømme

Drømmetydning – Det betyder dine drømme

 • Adresser

At drømme om en adresse fra din barndom kan betyde, at du skal kigge på noget fra den tid. Hvis adressen minder dig om en tid, hvor dine forældre blev skilt, kan der være en lektion fra deres kampe, der kunne hjælpe dig sortere ud i eventuelle aktuelle problemer i parforholdet.

 • Aliens

Drømmer du om et menneske fra rummet kan det indikere, at du kommer i kontakt med noget, der er fremmed for dig. Det kunne være nye ting i hverdagen, projekter eller opgaver, eller at man føler sig fremmedgjort fra evt. familie eller venner.

 • Bier

Bier er kendt for deres produktivitet. Produktionen af honning er intet mindre end fænomenal. I løbet af de sidste par dage har du været særligt flittig i dit vågne liv? Har du været en “travl bi”? Bier er utrolige samarbejdspartnere, så måske er der et område af dit liv, som ville drage fordel af et samarbejde?

Bier er også truet, og i nogle lande er der bekymring for, at deres faldende antal kan have indflydelse på fødevareproduktionen. Er du optaget i dit vågne liv med spørgsmål, der vedrører grundlæggende overlevelse, såsom tilgængeligheden af mad?

Mange mennesker er allergiske over for bier, så hvis de drømmer om en bi det normalt om at føle sig truet af noget. Har du været “stukket” af nogen eller noget i dit vågne liv? Er du beskæftiger sig med en “bidronning” i din dag til dag? Har du en idé summende omkring dit hoved eller en “bi i din motorhjelm”?

 • Broer

Broer har en bred vifte af betydninger. For eksempel, på det mest grundlæggende niveau, en bro giver passage over et hul eller barriere og kan repræsentere os flytte fra det ene til det næste. Hvis vores bro er stabil og solid kan dette afsløre, at de bevægelser, vi oplever i vores vågne liv er sikre.

Alternativt kan vores drøm bro være leddeløs og usikker, hvilket indikerer en vis ængstelse om vores nuværende retning i livet. Er der nogle broer, der har brug for reparation i dit vågne liv?

 • Biler

Drømme om biler udgør generelt et aspekt af dit livs rejse. Drømme om biler kan være et symbol på din personlige “drive” og energi.

 • Kendte mennesker

Drømme om at møde berømtheder har tendens til at afspejle et ønske i ens vågne liv for berømmelse og anerkendelse. Når du drømmer om en berømthed spørg da dig selv, om du ønsker større anerkendelse for noget?

Er du bekymret for at dine talenter ikke bliver genkendt? Ønsker du, at du havde denne persons rigdom og berømmelse? Føler du dine drømme og mål er lige uden for din rækkevidde?

 • Død

Drømme om døden er almindelige og kan være forstyrrende. Det er bedst ikke at tage drømme bogstaveligt, men at se på symbolikken. Død i drømme er normalt et tegn til at slippe gamle filosofier, holdninger eller adfærd så nye kan komme til overfladen. Er der noget i dit vågne liv, du har brug for at give slip på?

 • Eksamen

Drømme hvor vi sidder til en prøve eller eksamen er almindelige. De kan afsløre, at i et område af dit liv, føler du at du bliver testet og bedømt. Hvordan har du udført testen i drømmen? Hvordan vedrører din præstation dine bedrifter i dit vågne liv?

 • Mørke

Mørke eller fravær af lys, kan indikere at drømmeren oplever en mørk, tung stemning. Hvis dette er tilfældet, drømmeren skal opsøge mennesker eller aktiviteter, der bringer lys til deres hverdag.
Alternativt kan drømmeren humør tilstand være fint, men i nogle områder af deres vågne liv, de føler, at de er i mørke.

 • Drager

I den østlige kultur er dragen et kraftfuld og positiv maskulint symbol. Måske er du født i året for dragen? I de kinesiske stjernetegn repræsenterer dragen kongelighed, magt og rigdom. De er også magiske, så føles det som om, noget magisk sker i dit liv?

 • Falde

Falde drømme er meget almindelige og er ofte ubehagelige. En drøm om at falde kan betyde at du føler som om du har for lidt støtte i dit vågne liv, eller en situation i dit vågne liv hvor du er i frit fald og føler dig ude af kontrol. Hvis følelsen af at falde i drømmen føles behageligt, er der måske ting i dit vågne liv der endelig falder på plads.

 • Hegn

Drømme om hegn handler typisk om grænser, du støder på i nogle aspekter af dit vågne liv.Hvis du forsøger at hoppe over hegnet, nægter du at lade forhindringer komme i vejen. Hvis du bygger et hegn i en drøm, forsøger du måske at tilbageholde eller reparere noget i dit liv.

 • Brand

Drømme om ild kan repræsentere følelser af lidenskab og begær, og kan være et signal fra dit ubevidste, at du skyder på alle stempler.
Er der en brand, der brænder i dig? Måske din drømme brand repræsenterer en lidenskab eller længsel, der er endnu ikke er realiseret? Når brande brænder ud af kontrol i en drøm, kan det være et tegn drømmeren kæmper for at kontrollere lidenskabelige følelser.
Alternativt kan drømme om at sidde ved en pejs repræsenterer sikkerhed og varme i drømmeren liv. Er branden i drømmen en fjende skaber kaos eller en indbydende varm kraft?

 • Mad

Fødevarer er, hvordan vi nærer os selv og drømme af denne art kan repræsentere hvor “næret” vi føler os i vores vågne liv. Hvis der er for meget mad i en drøm, kæmper du måske med et ønske om at fortære noget i din dag-til-dag liv. Alternativt, hvis du drømmer der ikke er tilstrækkelig mad, er du måske underernæret i et område af dit vågne liv. Nogle gange drømmer man bare om mad, fordi man er sulten.

 • Venner

Drømmer du om en person, du ikke har set eller tænkt på i år kan det være en meddelelse om “tid og sted”.
Hvis en ven fra skolen er i din drøm, er det måske en lektion omkring din adfærd eller erfaring fra denne periode i dit liv har en vis betydning i de spørgsmål, du i øjeblikket står over for i dit vågne liv. Vores relationer med vores venner hjælper os til at lære mere om os selv og dette gælder også for deres tilstedeværelse i vores drømme.

 • Tåge

Har du nogensinde drømt du kører og tåge går på tværs af vejen? Eller du er til fods, og du kan ikke finde vej gennem tågen? Drøm tåge repræsenterer manglende gennemsigtighed i, hvad der ligger forude.

Nogle gange kan vi drømmer om tåge, når vi er i en følelsesmæssig tåge. En følelsesmæssig tåge er følelser af forvirring og manglende klarhed. Drøm tåge kan være et tegn du har mistet din evne til at tænke eller se klart. Den lejlighed, er depression repræsenteret som tåge.

Fog er også mystisk og denne tåge kan repræsentere et mysterium udfolder sig i dit liv.

Er du stadig med – drømme er faktisk meget inspirerende, synes du ikke? Måske har du allerede på nuværende tidspunkt fundet noget, som du kan nikke genkendende til – ellers fortsæt derned af, hvor der kommer mange flere eksempler på hvad dine drømme betyder. Vi håber at dette indlæg omkring drømmetydning, er med til at gøre dig lidt klogere på drømmene, og dens mange betydninger. 

Det betyder dine drømme

Lad os tyde endnu flere drømme nedenunder her

 • Gates

Hvis du er til fods gennem en port eller en gynger åbne foran dig, kan dette udgøre en ny venture eller nye sti i dit vågne liv. Åbning din drøm gate kan gøre det muligt for at der sker noget i dit liv, som repræsenteret ved ordsprog “åbne sluserne”.

Hvis din drøm porten er lukket så måske i dit vågne liv, du føler dig låst ude af et nyt initiativ, eller at noget fungerer som en barriere for din aktuelle retning.

Hvis du gå forbi en port i din drøm kan repræsentere en sti, du ikke tage i dit vågne liv. Hvis du er nysgerrig efter, hvad der ligger bag en port, så du kan flirte med tanken om at prøve noget nyt i din dag-til-dag liv.

 • Gaver

Drømme om gaver kan være en påmindelse til drømmeren, at de har gaver og talenter, de burde omfavne.

Hvis du giver en gave til en person i en drøm, måske i dit vågne liv, du føler, du har noget at tilbyde denne person. Hvordan modtageren reagerer vil give dig en indikation af det svar du forventer. Hvis gaven omhyggeligt er pakket, ser det ud til en stor indsats er gået til noget. Er der et område af dit liv, der føles som en omhyggeligt udformet gave?

Der er også et ordsprog ikke at se en gave hest i munden, hvilket betyder, at hvis nogen giver dig en hest som en gave, bør du ikke fornærme dem ved at kontrollere hestens alder. Er der et område i dit vågne liv, hvor du vil have gavn af at vedtage filosofien “det er tanken, der tæller”?

 • Kirkegård

Forestil dig en drøm, hvor et par er til fods gennem en kirkegård. De passerer en gravsten og drømmeren ser navn indgraveret på det er hendes mands. Hun vågner fra drømmen med en start.

Denne drøm skete for en kvinde, jeg ved, hvem der var midt i en skilsmisse. Hvad drømmen repræsenterede var i slutningen af forholdet. I det væsentlige, det symboliserede den sorg og frygt hun følte om hendes forestående skilsmisse.

Drømme om grave tendens til at være om slutninger og give slip – af relationer, tro, liv retninger eller barndom. De kan være fyldt med en vifte af følelser – kærlighed, sorg, spænding, tab, frygt – de følelser, der ledsager forandring i vågne liv.

Hvis du drømmer om en grav, overveje, hvad det er, du har begravet. Er drømmen fortæller dig dit liv er bedre stillet, da begravelsen eller skal du medbringe dette begravet skat tilbage til livet?

 • Hoteller

Hoteller repræsenterer et sted for overgang. Er du i en situation, der føles som det kunne være kortsigtet, såsom et forhold eller virksomhed arrangement?

Er du bare flirte med noget: måske et hotel repræsenterer din seneste one-night stand? Hvis din drøm hotel er luksuriøse og ren, så at en-night stand kan have følt ligesom en behagelig behandler til at smage. Alternativt, hvis dit hotel er dank og mørke så måske det føltes lidt snusket og har bedrøvet dig. Hvis dette er tilfældet, skal du ikke være for hård ved dig selv. Næste gang, dog lytte til dine instinkter og være mere beskyttende overfor dig selv.

Du kan evt pusterum fra en situation i dit vågne liv. En drøm hotel kan være et ønske-opfyldelse drøm, der repræsenterer ønske om at flygte fra din nuværende knibe eller dag-til-dag monotoni.

 • Stiger

Drømme om stiger kan fremhæve den retning, drømmeren tager i deres vågne liv. I din drøm, er du klatre op ad karrierestigen eller klatre ned i en afgrund? Hvis du klatre op ad en stige, måske du er ved at nå nye højder. Er du gør fremskridt i retning af, eller væk fra, et mål i dit vågne liv?

Uanset om du er på vej op eller ned drømmen stigen spørgsmålet at spørge dig selv, er, hvordan du følte i drømmen om dine bevægelser på stigen. Var du glad, ulykkelig, bange eller bekymrede den retning, du tog?

I myter, kan stiger forbinde himmel og jord, så stigen drømme kan også henvise til din åndelige rejse.

 • Bjerge

Drømme om bjerge kan repræsentere udfordringer, vi står over i livet. Hvis du er til fods op ad et bjerg, kan de forhindringer, du møder spejle forhindringer i dit daglige liv. En glat bjerg kan repræsentere dine kampe for at finde dine fødder i en ny position eller rolle. Et tæt skovklædte bjerge kan være en metafor, som du ikke kan se skoven for bare træer. Er det muligt, at du er begravet i detaljerne og har mistet synet af det store billede?

Vi taler om at have et bjerg af papirarbejde, så din drøm bjerg kan repræsentere den store mængde arbejde, du står over for. Hvis du befinder dig på toppen af et bjerg, kan du have nået toppen af noget – måske du er på toppen af din karriere? Mountains kan også repræsentere vores åndelige quests og vores rejse at nå et højere niveau af bevidsthed.

 • Nøgen

Måske du føler sårbare i nogle områder af dit vågne liv. Placeringen af din nøgenhed kan hjælpe dig med at finde ud af betydningen af drømmen. For eksempel, hvis du drømmer du er nøgen på en skole fest, kan du blive følelse udsat i nogle områder af dit skoleliv.

Hvis du føler dig tryg med din nøgenhed, er du muligvis komme ned til de nøgne grundlæggende i dit vågne liv og føler dig godt i almindelighed.

Alternativt kan en nøgen drøm angive du skal bare din sjæl til nogen.

 • Mareridt

Mareridt er drømme fyldt med frygt og angst. Den drømmer ikke er i stand til at finde løsning i drømmen og ofte vågner med et sæt.

De er generelt dramatiske budskaber, at noget i dit liv der volder dig angst eller angst. For eksempel, hvis du drømmer om en flodbølge nærmer sig, måske du bliver overvældet af en bølge af følelser eller føler sig “i over dit hoved” i nogle område.

Mareridt kan også følge en virkelige liv traumer. Disse er typisk forstyrrende variationer af faktiske trauma og normalt bliver gradvist mindre intens, efterhånden som drømmerens gevinster afstand fra begivenheden. Søg hjælp, hvis en drøm der volder dig løbende nød.

 • Numre

En fase er en offentlig arena og er typisk omgivet af et publikum. I hvilken del af dit liv gør du føler som om du er på show? Vil du gerne være mere kendt for verden, eller er det en scene, du hellere vil undgå?

De fleste drømme har numre i dem: en gade nummer, hvor mange tog stopper på vej til arbejde, værelse nummer på et hotel, de otte arme en blæksprutte. Disse kan være vigtig. Du kan drømme om, at du er i en elevator rejser til 30. etage, dagen før din 30 års fødselsdag.

Når din drøm er udstyret med en række, overveje hvordan det relaterer til dit vågne liv. Din drøm nummer kan repræsentere en tidsperiode, såsom 12 dage siden du forlod din partner eller 10 uger, indtil dit kursus finish. Alternativt kan en drøm nummer matcher et vigtigt år for dig, din alder eller endda oplysninger om flyrejse.

 • Pakning

Jeg ganske ofte drømmer, at jeg er ved at vende tilbage fra en ferie og har til at pakke op hotelværelset. For at gøre tingene værre, ikke blot er der ikke tilstrækkelig tid til at pakke, men jeg har en latterlig mængde af ting at folde, sortere og lægge væk.

Jeg har denne drøm, når jeg jonglerer for mange ting, når jeg føler overvældet af mine daglige ansvar og er bekymret over deadlines. Når denne drøm besøger mig jeg ved jeg har brug for at få styr på tingene. Jeg starter som regel denne proces ved at skrive en to-do liste.

Drømme om pakning er også om vores byrder – vores egen personlige bagage. Have masser af pakning til at gøre i en drøm kan indikere der er nogle personlige problemer, der skal være til stede til.

 • Lammelse

Lammelse drømme ofte funktionen drømmeren forsøger at køre fra en hacker, kun for at opdage deres ben vil ikke bevæge sig. Alternativt kan du forsøge at komme ud af en stol og find du er helt lammet.

Mens disse drømme kan være skræmmende, kan de vedrører den fysiologiske drøm tilstand. Under REM (drøm) søvn, vores hjerne sender en besked til neuronerne i vores rygmarv at slukke.

Dette resulterer i midlertidig lammelse og forhindrer os i at handle ud drømme. Når vi drømmer, at vi er lammet, kan det være, at den faktiske fysiologiske lammelse, der ledsager vores drøm søvn opleves i selve drømmen.

Symbolsk drømmer at vi er lammet, kan være et tegn på, at vi føler fast eller immobiliseret ved noget. Mennesker med depression har ofte drømme af denne art. Det samme gælder for dem, immobiliseret af sorg eller andre følelser.

 • Udførelse

En fase er en offentlig arena og er typisk omgivet af et publikum. I hvilken del af dit liv gør du føler som om du er på show? Vil du gerne være mere kendt for verden, eller er det en scene, du hellere vil undgå?

Shakespeare sagde: “Hele verden er en scene”. Er et aspekt af dit liv føles som et teater?

I drømmen, var der et stående bifald eller var du utilfreds? Hvordan svarer dette med, hvordan du føler om din præstation i din dag-til-dag liv?

En drøm om en fase kan også forholde sig til en “scene” i dit liv. Hvad er drømmen fortæller dig om den aktuelle fase i dit liv?

 • Benzin (behøver benzin)

Drømmer om at være med på en rejse og kører tør for benzin er almindelige.

Ofte er det tyder på, at i et område af dit vågne liv, du føler, du er ved at løbe tør for energi. Måske et forhold har mistet sin gnist, eller du har mistet begejstring for et kursus, som du startede.

Se dig omkring din drøm og se om der er løsninger på dit problem. Er en søgning efter benzin jord dig i en benzinstation (du kan genopbygge din energi)? Er en ny transportform ankommer (ville en ny tilgang få dig i bevægelse)?

 • Fly

Boarding et fly kan indikere, at i dit vågne liv, du er ved at gå i gang med en stor rejse, et projekt eller endda et skridt i en ny retning. Men hvis der lægges vægt på boarding, kan det være, at du er lidt “keder” med en ny venture i dit vågne liv.

Planes tage os fra et sted til et andet, så de har tendens til at repræsentere en rejse. Som flyet rejse indebærer ofte længere afstande end en bil drev, de typisk udgør de væsentligste veje vi tager i vores liv. Hvis rejsen er fyldt med bump eller frygt, måske du er at finde din aktuelle rute i livet “turbulent”. Hvis rejsen er glat og sjovt, kan det være tegn tingene rejser godt i dit liv.

Hvis du kæmper for at komme til flyet i tide, måske du føler som om du oplever mange hindringer i din dag-til-dag liv. Alternativt, hvis du ikke kan finde din flybillet, så kan det være, at du føler dårligt forberedt til en ny venture.

Positiv vs negative drømme
Forskning har vist, drømme tendens til at være mere negativ end positiv. Forskere har foreslået der er flere mulige årsager til dette.

For det første, når vi sover vi ikke har vores daglige “filtre” på plads, så vores negative følelser er mere tilbøjelige til overfladen. Vi har også en tendens til at huske negative drømme, da de er mere konfronterende. Desuden psykologer mener drømme hjælper os til at øve situationer, der relaterer til vores overlevelse.

Disse dage, vi ikke leve med trusler om oldtiden, men vi stadig føler forfulgt af behov, deadlines og forpligtelser i det moderne liv.

 • Fængsel

Fængslet er et sted for straf, indespærring og tab af frihed. Er der noget i dit liv, der gør du føler at du er fanget? Er der noget, der føles som en straf?

Hvis du er en fange i dine drømme, måske du føler, du fortjener indespærring. Spørg dig selv, hvordan disse følelser svarer med følelser, som du har i dit daglige liv.

Er der en anden i fængslet? Måske personen udgør en del af dig selv, at du begrænser. Dette kan være et fængsel i dit eget øje: du kan fængslet af gamle overbevisninger og regler, der ikke længere tjener dig godt.

Du kunne blive hængende i et job eller forhold, hvor du mangler ytringsfrihed og uafhængighed. Måske du ikke velkommen i dit vågne liv. Der kan være nogen, modarbejde dine fremskridt.

Har du slippe for fængsel eller har du bare gøre den tid? Dette kunne være magen til hvordan du håndtere problemet.

 • Jagtet

Drømme for at blive jaget er sjældent positive og har tendens til at falde ind under kategorien af mareridt. Hvis du har en drøm om at blive jagtet, så spørg dig selv, om du kører væk fra noget i dit vågne liv.

Hvis du drømmer du er under angreb fra vilde dyr, kan primitive følelser være opdræt deres hoveder.

Hvad gjorde du, da du blev jagtet? Vidste du vende rundt og ansigt din hacker? Vidste du køre og skjule? Vidste du nå ud efter hjælp? Hvordan fungerer det sammenlignet med hvordan du håndterer dette problem i dit vågne liv – er du konfrontere problemet, gemmer sig fra det eller få noget hjælp med det?

 • Tilbagevendende drømme

Tilbagevendende drømme henvise til en drøm eller drøm tema, der gentager sig selv. Sådanne drømme er fælles og har tendens til at tage på i form af mareridt, så er meget mindeværdig for drømmeren.

I virkeligheden, mange tilbagevendende drømme er ikke så ens som drømmeren ofte tænker. Hvad minder er temaet, og den efterfølgende følelse knyttet til temaet.

For eksempel vil en gentagen drøm om at blive jaget ofte involverer forskellige forfølgere og vil ske i forskellige miljøer.

Det tema, der varer ved, er oplevelsen af at blive jagtet, hvilket indikerer måske, at drømmeren gentagne gange at undgå noget. Drømmen har tendens til at gentage, fordi spørgsmålet i drømmeren vågne liv fortsætter eller uløste.

Når drømmeren nærmer dette spørgsmål på en ny måde i deres vågne liv, kan drømmen stoppe.

 • Veje

Drømme om veje tendens til at repræsentere en retning, som du tager i nogle områder af dit liv.

I din drøm, er du kører langs en vej fremad? Eller er du møde forhindringer? Nogle gange er vi på veje, der er forræderisk. Dette kan være et tegn på at vi i vores vågne liv er konfrontere forhindringer i et bestemt område af vores liv – arbejde, forhold, undersøgelsen.

Hvis du når en blindgyde i din drøm måske noget har nået sin konklusion.

En korsvej kan afspejle dine kampe til at træffe en beslutning. I nogle road drømme er vi tabt og kan ikke finde vores vej. Dette kan indikere, at vi i vores vågne liv har mistet vores retning.

 • Skole

Skolerne er steder for læring og en henvisning til barndom og opvækst. Spørg dig selv, hvor i dit liv, du føler du har brug for at gå tilbage til skolen. Skolerne er også stedet for liv lektioner om venskab, autoritet og konsekvenserne af montering i.

Har du brug for at gå tilbage til skolen for at lære nogle af disse erfaringer? Nogle gange gense vi en periode, der er at påvirke vores nuværende relationer. For eksempel kan problemer med kolleger inspirere en drøm om en skolegård bølle. Er gamle sårbarheder på spil?

 • Køn

Sigmund Freud mente, alle drømme var seksuelt. Freud var en pioner i drømmen feltet og bragte meget at drømme analyse, men hans syn på den seksuelle grundlag for alle drømme ikke altid bred opbakning.

I modsætning hertil Carl Jung, en lige så vigtig bidragyder til drømmen felt, følte, at seksuelle drømme repræsenterede drømmeren ønske om at skabe balance i deres maskuline og feminine selv.

I de senere år har vi kommer til at se, at drømme tilbyde drømmeren et sikkert sted at spille ud seksuelle fantasier, udtrykke kærlighed, føler intim og have det sjovt. Hvordan du føler om sex i din drøm kan give dig indsigt i dine seksuelle følelser i dit vågne liv.

Hvis du drømmer om at have sex med en person, kan det betyde, at du ønsker dem i at vågne liv. Det kan dog også betyde, du blot beundre nogle af denne persons kvaliteter, og du ønsker at forbinde med disse kvaliteter.

Det er vigtigt ikke at føle sig skyldig eller skamfuld over sexede drømme. Som alle drømme, de er rige på symbolik, så nyd dem!

 • Skulder

Drømme om kropsdele er almindelige og kan holde særlig betydning. Hvis du drømmer at du kigger dig over skulderen, måske du føler, at nogen eller noget er snigende op på dig. Dette kunne repræsentere et problem eller en person fra din fortid.

Skuldre også betyde ansvar og byrder, som i påtage et problem eller tilbyde en skulder at græde ud ved. Hvis der i en drøm, du hælder på en eller andens skulder, kan det indikere du placerer en belastning af en slags på dem, eller at du søger en form for støtte fra dem. Hvordan du føler i drømmen, vil hjælpe dig med at finde ud af betydningen af gestus.

Måske din drøm fortæller dig, at du bærer vægten af verden på dine skuldre?

 • Slanger

Slanger er en fælles drøm symbol. De repræsenterede helbredelse i oldtiden og er også kendt for at kaste deres skind, som symboliserer transformation. Er du kaste noget eller oplever helbredelse? Slanger er også frygtet og kan simpelthen repræsentere noget, du frygter.

En slange fristet Eva i Edens Have, og hun og Adam blev straffet for deres synd. For nogle slanger repræsenterer følelser af skam, skyld, straf eller fristelse. Sigmund Freud, pioner inden for drømmen analyse betragtes slanger et fallisk symbol.

Hvilken af disse beskriver bedst din drøm slange?

 • Edderkopper

Mange af os tænker på edderkopper som omfatter alle ting uhyggelig og skræmmende. I drømme kan edderkopper repræsentere de ting du er bange for i dit vågne liv. For eksempel, hvis din drøm edderkopper kører over dine skolebøger så måske du er at finde din nuværende område af undersøgelsen særligt skræmmende og skræmmende i øjeblikket.

Alternativt kan din drøm edderkop intriger dig. Vidste du ser din drøm edderkop og beundre de detaljer og snørklede af spindelvæv? Denne drøm kan repræsentere noget i dit vågne liv, der har et net af intriger om det, og efterlader dig med en følelse af undren.

 • Tænder

På et tidspunkt i vores liv, vil vi alle drømmer om vores tænder falder ud. Vi kan gumlede på en rulle kun for at opdage, at vores tænder er indlejret i rullen. Eller endnu værre, vi indser vores tænder er ved at smuldre. Mens en dental check-up er altid en god idé, kan denne drøm ikke om din tandsundhed, men kan i stedet forholde sig til en meddelelse problem.

I dit vågne liv, er der noget du har brug for at “spytte ud”?
Placeringen af drømmen vil give dig nogle fingerpeg om dets betydning. Måske du var på arbejde, i skolen eller sammen med din partner? Er du holde fast noget i dit vågne liv, der skal siges? Er din drøm prøver at fortælle dig, at du har bidt mere end man kan bage? Eller måske er du holder tilbage i stedet for at få tænderne i noget.

 • Telefoner

Drømme om telefoner kan repræsentere kommunikationsproblemer i dit vågne liv. Er der noget, der skal siges?

En drøm telefonopkald kan ikke blot slutte dig til andre, kan det også forbinde dig med forskellige dele af dig selv.

For eksempel, hvis du ved, du bruger for meget tid på sofaen, måske får du en drøm telefonopkald fra din indre gym coach.

Drøm telefoner ofte ikke, har ingen klartone eller drømmeren kæmper for at ringe til nummeret. Drømme som disse fremhæve følelser af frustration og isolation i drømmeren liv.

Det drømmer kan opleve problemer beder om hjælp eller formidle deres behov til andre, og deres kampe er afbildet i de begrænsninger af en kommunikationsenhed.

 • Toiletter

Drømme om at gå på toilettet er almindelige. Når din drømmeverden bliver opmærksom på en kropslig ønske for dig at gå på toilettet, kan det assimilere dette i din drøm og forsøge at løse det uden at vække dig.

Men mens der kan være en fysisk basis for nogle toilet drømme, dette ikke udelukke, at de psykologiske betydning.

Drømmen om at gå på toilettet kan henvise til dit behov for at “skylle” noget væk, at du ikke længere har brug for.

Gå på toilettet er en privat handling, så toilet drømme ofte behandle spørgsmål af privatlivets fred og eksponering i folks vågne liv. Dette er tydeligt i drømme, hvor toiletter undlader at give personlige oplysninger såsom toiletter uden ordentlige døre eller med døre, der holder åbning.

 • Fanget

Folk, der har drømme om at blive fanget kan føle fast i deres vågne liv og kan ikke forudser en vej ud af situationen. De kan blive hængende i et job, de ikke kan lide, eller de kan føle sig fanget i et forhold, der ikke længere tilfredsstillende.

Drømme om fælder kan også involvere drømmeren fastsætte deres egne kunstfærdige fælder. Hvis du finder dig selv at sætte en fælde i en drøm, så spørg dig selv, hvad du forsøger at holde fast i – er det et job, en kæreste eller måske en tro?

 • Træer

Et træ kan symbolisere liv, viden, selvet eller din familie. Der er mange religiøse repræsentationer af træer, så en betydning kan gælde fra din religion.

Er dit træ robust og bærer frugt eller har den et dårligt rodnet og svajende? Et træ som denne kan repræsentere din familie situation. Hvad betyder dit stamtræ give dig? Vidste det give dig gode rødder og jordforbindelse? Er det tilbyde husly eller frugt?

Hvis du er hængende fra en gren, føler du “ud på en lemmer” i livet? Har du brug for at “forgrene sig” til noget nyt eller lægge nye “rødder”?

 • Trofæer

Drømmer om et trofæ kan vise dig ønsker anerkendelse. Føler du, at du ikke får den anerkendelse, du fortjener?

Alternativt, måske din drøm verden klappe dig på ryggen for dit hårde arbejde. I hvilket område af dit liv føler du du fortjener et trofæ?

Et trofæ i en drøm kan også være en fornemmelse af, at nogen er fremsige dig rundt som om du er deres trofæ.

Den type trofæ du vinder, vil give dig en indikation af problemet drømmen arbejder på. Hvis du modtager en Pulitzer Prize, måske din drøm er at belønne dig for at få din historie til højre eller starte et nyt kapitel i dit liv. Hvis du modtager en Nobels fredspris, måske du fejrer din indsats for at bilægge en tvist.

 • Vulkaner

Drømme om vulkaner kan repræsentere intense undertrykte følelser, der kan være boblende væk og er ved at eksplodere. Vulkaner kan også være uforudsigelig og bryde ud når som helst.

Er nogen i dit vågne liv konstant stewing og frygter du en forestående udbrud? Måske dine kolleger er eksplosive og du føler, at de kan bryde ud uden advarsel?

Volcano drømme repræsenterer ofte vrede. Føler du, hvis du lader dine følelser derude vil være en eksplosion?

Varmen og eksplosivitet kan også repræsentere seksuel lidenskab.

 • Krig

Krig drømme kan repræsentere faktiske krige, som vi har set i medierne eller slag, vi kan står over i vores relationer, på arbejdet, i skolen eller inden i os selv. Er der et område i dit liv, hvor du lægger op en kamp? Er der et aspekt af dig selv du føler konflikt om?

En krig drøm kan være et wake-up call for dig at sortere ud en konflikt i nogle områder af dit liv. Drømmen selv kan give dig spor og mulige løsninger på konflikten. For eksempel, hvis i en krig drøm du overgiver stedet gå i kamp, måske din drøm verden antyder du overveje en mere forsonlig tilgang i forbindelse med netop denne konflikt i dit vågne liv.

Krig drømme kan også advare din krop af sygdom. I nogle tilfælde, kan dit ubevidste blive opmærksom på en sygdom, før symptomerne er til stede, og din drøm verden gå i “kamp” mod den forestående sygdom.

 • Vand

Vand i din drøm er en stor indikator for, hvordan du rejser følelsesmæssigt. Når dit følelsesliv er i oprør, kan du drømmer om bølger Crash på dine fødder eller at blive opslugt af en tsunami.

Når livet er rolig og behagelig vandet i din drøm kan være stille, rolig og indbydende.

Drømme om vand kan også repræsentere det ubevidste. Vi kan drømme om vand, når vi bringer ubevidste temaer til overfladen i vores dag-til-dag liv. Skyet farvande kan repræsentere en mangel på klarhed i dit følelsesliv, mens mudrede vande kan foreslå dig at gøre med nogle ubehagelige følelser.

Kvinder har ofte drømmer om vand i første trimester af graviditeten, hvilket kan afspejle dannelsen af den amnionhulen.

 • Iført de forkerte tøj

Mange af os har haft en drøm, hvor tøj forråder os. Vi er på skolen i vores badende eller på arbejde i sportsudstyr.

Tøj repræsentere vores ydre offentlige selv, og hvis vi drømmer vi er iført de forkerte tøj, kan vi være følelse selvbevidste i vores vågne liv, eller vi kan føle dårligt forberedt i et område.

Hvis du er en lærer og drømmer du er foran klassen i en politiuniform, kan du blive kæmper for at finde en balance mellem undervisning og disciplin.

Hvis din hals-slips er stram, kan du føler begrænset af en situation.

 • Vind

Vind er en af de elementer i en drøm, der kan være så beroligende som en let sommer brise eller så gruopvækkende som en twister.

En brise i en drøm kan indikere, at i dit vågne liv er der en antydning af noget nyt i luften. Det kan være, at noget lys og luftig har indtastet dit liv, og mens denne nye ting ikke har fejet benene væk under dig, det har blidt bevæget dig.

Hvis vinden er vindstød og farligt det kunne være du har mistet din fod i nogle aspekter af dit vågne liv. Måske er der en masse bevægelse i dit liv, som skaber en følelse af ustabilitet.

 • At vinde i lotteriet

Lotteri drømme føler fantastisk, men hvad betyder det betyde, hvis dine numre komme op? Disse har tendens til at være “ønske opfyldelse” drømme.

Hvis du oplever en finanskrise i dit vågne liv, vil et lotteri drøm være en afspejling af dit ønske om at flygte fra stress og bekymring. Nogle mennesker kan opfordre dig til at gå ud og købe en lotteriseddel. Personligt tror jeg ikke en drøm, vil ændre den statistiske chance for dig at vinde Lotto. hvis du har råd til det, tror jeg dog, det er en dejlig måde at bringe din drøm ind i din hverdag.

Alternativt kan denne drøm ikke om penge overhovedet, men om dine tal kommer op i nogle områder af dit liv. Måske har du et nyt forhold, forelskede sig i dit job eller i gang noget nyt i dit liv, har du føler dig heldig og velsignet. I dette tilfælde din drøm kan afspejle din real life metaforisk stormfald.

 • Arbejde

Som arbejdet spiller en vigtig rolle i vores voksne liv det ofte funktioner i vores drømme. Drømme om arbejde er ofte om vores følelse af ansvar og pligt. Hvis fotokopimaskine holder jamming i din drøm, kan det være, du er i lidt af et “jam” på arbejdet.

Hvis du drømmer din kollega sidder bag skrivebordet, måske du føler bekymrede over din jobsikkerhed.

Alternativt arbejder drømme måske ikke om arbejde på alle, men en besked fra din drøm verden, at du har noget, du skal arbejde på i den virkelige verden. For eksempel, hvis du drømmer at din kone eller mand er på din arbejdsplads, måske har du nogle forholdet spørgsmål, der kræver din opmærksomhed.

Der findes rigtig mange forskellige slags drømme. Drømmetydning er et rigtig interessant emne, så har du flere spørgsmål til drømme, kan du kommentere indlægget nedenunder her, eller ved at tage kontakt til os. 

Tak fordi du læste med.