Vejen mod en fagkompetent tandlæge på Østerbro med gode faciliteter

Om du er nytilflytter eller ej, så er det vigtigt, at du har en god tandlæge, og i København er der rigtig mange at vælge imellem. I denne artikel hjælper vi dig med at finde den rigtige tandlæge.

Sponsoreret indhold

Det er ikke kun pris og personlig kemi, der bør afgøre sagen, når du skal finde en tandlæge på Østerbro — beliggenheden er også en af de vigtige faktorer.

Tag tiden til det

Vi kender det vist allesammen: Det er tid til vores årlige eller halvårlige eftersyn hos tandlægen, men man kommer ligesom bare ikke afsted. Det kan være, at økonomien spiller ind, men ofte er det også bare dét der med at få aftalen passet ind i dagligdagen mellem studier, arbejde, familieliv og fritid. Med andre ord: Det er noget, man hurtigt kan få sig selv snakket fra. Hvad gør man så, hvis man ved, at der er en reel risiko for, at man ikke kommer afsted, og at det — de gode intentioner til trods — ikke nytter at tage sig selv i nakken? Svaret er, at man skal gøre det så nemt for sig selv som muligt og finde ud af, hvor skoen trykker. Er det transporttiden? De manglende transportmuligheder? Besværet med at finde en parkeringsplads? Måske åbningstiderne, som ikke passer ind i resten af programmet? Uanset hvad, er der råd for det.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

For det første: Sørg for, at beliggenheden giver mening. Det kan godt være, at du har fået anbefalet en tandlæge, som ligger et stykke vej fra, hvor du bor, eller måske er du flyttet til København uden at have fundet en ny tandlæge, fordi du jo nok alligevel ville komme hjem og besøge dine forældre. Uanset hvad, er resultatet det samme. Du får det ikke gjort, for det tager simpelthen for lang tid at komme frem, til at det passer ind i dit program. Sagt med andre ord: Bor du i København, bør du også have en tandlæge i København.

Det er dog ikke kun afstanden, det kommer an på. Er der ikke et stoppested eller en S-togsstation i nærheden, bliver tandklinikken straks mindre attraktiv for dig som en potentiel ny kunde. Derfor bør du også være opmærksom på, om det er nemt at komme dertil. Tager du bilen, er gode parkeringspladser altafgørende. Sidst, men ikke mindst, er det selvfølgelig alfa og omega, at åbningstiderne passer ind i dagsprogrammet. Nogle tandklinikker lukker tidligt, og får du sent fri, er der som regel et meget lille, hvor du har tid til at lægge vejen forbi — det kan betyde, at du skal vente ekstra lang tid på at få en tid til behandling.

Vigtig service

Du kan med fordel overveje tandlæger, som også tilbyder akutbehandlinger. Selvom du ikke regner med at få brug for dette, kan det alligevel betyde, at klinikken har lange åbningstider, som gør det nemt at komme til enten meget tidligt om morgenen, sent om aftenen eller endda på søn- og helligdage. Lykkes det dig at finde en tandlæge på Østerbro eller et andet sted i København, hvor det hele spiller, både med hensyn til beliggenhed, pris, transportmuligheder og åbningstider, må du godt føle dig lidt heldig. Det er nemlig en sjælden kombination, og herefter er der ikke længere nogen gode undskyldninger for at droppe tandlægebesøget — dine tænder vil takke dig!

Tandlægeforeningen har via deres hjemmeside mulighed for at gøre dig klogere på, hvilke tandklinikker der er nær dig.