Spis efter dit stjernetegn og få en krop i balance

Stjernetegn og astrologi er spændende, fordi stjernerne, solens placering og meget andet kan fortælle en masse om dig, men også hvordan dit liv udvikler sig. Men, vidste du også, at du også kan finde frem til, hvad du bør spise? Stjernetegn er enormt interessante og kan give dig meget, hvis du åbner op for det.

Sponsoreret indhold

Start dagen godt med mad bestemt ud fra dit stjernetegn

Den rigtige morgenmad er alfa og omega for, at du starter dagen godt ud. Faktisk spiller dit stjernetegn også en stor rolle for, hvilken sund morgenmad du bør gå efter hver morgen. Det kan lyde lidt vildt, men astrologer kan ved hjælp af stjernerne se, hvordan din krop fysisk har det og derfor også derudfra kan anbefale dig, hvad du bør spise.

Når du får tydet dit stjernetegn næste gang, kan du derfor få meget mere at vide om, hvorvidt du er ligevægtig, flyvsk eller noget helt tredje. Du kan også få at vide, hvad du og dit sind har bedst af, at du starter med hver morgen baseret på, hvilken type du er.

Eksempler på morgenmad efter stjernetegn

Mennesker er ikke ens – og slet ikke når man kigger nærmere ind i deres stjernetegn. En kreativ og flyvsk fisk skal derfor som et eksempel have et lille eventyr at starte dagen på for at kunne komme godt i gang og føle sig inspireret. Morgenmaden skal derfor gerne være farverig, så det leder tankerne hen på kreative sysler og ideer, der ligger langt fra den kedelige hverdag. Det kan være dragefrugt, blåbær, kiwi og appelsiner sammen med en skyr. Intet er for vildt eller for farverigt for en fisk – der skal bare være knald på!

Er du i stedet en rejselysten skytte, er belgiske vafler med sunde og farverige toppings i stedet lige dig. Det kan være eksotiske frugter som mango og papaya eller ananas og passionsfrugt. Det er ligemeget, hvilke frugter det er, så længe de bare tænder op for rejselysten og den gode fornemmelse i maven. Vafler er måske ikke så spændende, men kan gøres meget sprøde eller grønne, hvis de er blandet med blendet spinat – vaflen kan derfor gøres til en smagsrejse hver dag.

Få det godt med en kost efter dit stjernetegn

Jo mere din krop er i balance, jo bedre er det. Synes du derfor, det lyder spændende med en kost baseret på dit stjernetegn, bør du straks opsøge en astrolog eller dykke nærmere ind i dit stjernetegn på anden vis for at finde ud af mere om, hvordan du får din krop bedst muligt i balance. Det betaler sig bestemt at dykke ned i, da du får en krop og et sind, der er meget mere i overskud, og som kan klare og holde til mere i løbet af dagen. ofte handler det blot om at indføre lidt flere og nogle specifikke sunde, fødevarer i din kost, som passer til netop din type.