Hvem vil du gerne være?

Et uddrag af bogen jeg netop har udgivet - knæk koden til at skabe et liv du elsker. ?

Sponsoreret indhold
dame der læser en bog

Når vi tænker på vores drømmeliv, så tænker vi ofte på rammerne omkring det. Huset vi gerne vil bo i, rejserne vi gerne vil på, arbejdet vi elsker at stå op til osv.

Men den erfaring jeg har gjort mig igennem de år jeg har arbejdet med mennesker og deres livsstilsændringer er, at det aldrig skal være rammerne der er fokus på.

Fokus skal være på det allervigtigste, nemlig dig.

Hvis du er utilfreds med en række ting i dit liv i dag, handler det nemlig om, at du ikke føler at det liv du lever, passer til dig. Til den du er. Til dine værdier, og til den måde du tænker dit drømmeliv skal være.

I det hele taget, hvis du føler at du på en eller anden måde ikke kan/tør være dig.

Det er faktisk dét, der er årsagen til følelsen af lykke og meningsfuldhed – eller fraværet heraf.

Vi har alle sammen et indre billede, en indre forståelse af hvem vi er – eller i hvert fald hvem vi gerne vil opfattes som/være.

Og mængden af utilfredshed med vores liv hænger direkte sammen med det ”gap” der måtte være mellem den vi faktisk ER og så den vi gerne vil være.

Det er simpelt, og alligevel så nuanceret at det ikke ligger lige til højrebenet hvordan det gap så lukkes. Men lige så sikkert som det er, at du aldrig kan ramme et mål du ikke ved hvad eller hvor er, lige så sikkert er det at du heller ikke får lukket det gap hvis ikke du går på opdagelse i dig selv – hvem du er og hvad der egentlig er vigtigt for dig her i livet.

For faktum er, at vi lever det liv, vi accepterer som værende godt nok for os og til os.

Prøv lige at læse den sætning igen.

Hvis dit liv på nogle områder er dårligere end du ønsker det, så har du på et eller andet tidspunkt (ubevidst) fået sagt til dig selv at det er ok. Godt nok, kan ikke være anderledes pt., eller noget helt 3.

Er det irriterende at læse? Godt. Lad den irritation vokse til energi til at ændre det.

Til en fremdrift og et drive der er benzin til at få lukket dit gap. For du fortjener det bedste, og jeg glæder mig til at fortælle dig hvordan du kan skabe et liv du elsker.

Så frem med modet til at kigge dig selv efter i sømmene og vær ærlig overfor dig selv – for finder du områder der ikke matcher med dit selvbillede, er det jo præcis her du skal sætte ind med et nyt og bedre billede.

Bog: at skabe det liv du elsker
Bog: at skabe det liv du elsker

Du kan læse uddraget fra bogen færdigt via linket her: https://droemmelivet.dk/gratis-uddrag-fra-knaek-koden-til-at-skabe-et-liv-du-elsker-bogen/