Helse er ikke kun for mennesker

Når vi som mennesker tænker helse, handler det ofte om hvordan kroppen kan få en større grad af velvære (vitaminer og mineraler), der kan være med til at minimere de udfordringer vi bokser med. Helse forbindes med naturprodukter og essentielle olier, der kan holde kroppen sund og frisk. Dog er det vigtigt at understrege, at helse ikke kun er for mennesker, men at dyr også har godt af forskellige helseprodukter, der kan medvirke til at holde dyret sund og rask. Læs med i indlægget her, hvor vi har fokus på hvordan urter kan være godt for dyr.  

Sponsoreret indhold
helseboost - hest

Urter og naturlige ingredienser kan være effektive

Selvom urter og andre naturlige ingredienser ikke altid smager så godt, er der ingen tvivl om at de har en gavnlig effekt – både for mennesker og for dyr. Dyr kan rende ind i mange af de samme problemer som mennesker; det være sig f.eks. dårligt immunforsvar, svage muskler og led eller problemer med fordøjelsen, hvor netop urter kan være med til at minimere dette.

Og ligesom hos mennesker, er produktet ikke kun brugbart når problemet opstår, det er lige så meget for at forebygge imod disse symptomer og udfordringer der kan opstå hos mennesker og dyr.

Fællestræk:

Fælles for helseprodukter til dyr er at de ofte er baseret på en masse urter og naturlige ingredienser, som er med til at styrke dyrets balance og immunforsvar.

Der findes f.eks. en lang række gode helseprodukter til heste, som bl.a. kan minimere eventuel sygdom.

Hvor kan jeg købe disse produkter?

Vi har i forbindelse med dette indlæg lavet research, for at finde en pålidelig leverandør af disse produkter på det danske marked.

Her imponerede danske www.urtefarm.dk os, hvilket gør dem til et lovende bud på den rette leverandør af disse essentielle urter til heste. Virksomheden har fået en god respons fra deres kunder, og har en meget troværdig profil udadtil.

Vi anbefaler at man vælger DANSK

Det kan være fristerende at gå med et godt tilbud fra udenlandske virksomheder, men som udgangspunkt vil vi anbefale at man vælger dansk.

Det kan være nemmere som forbruger at kommunikere og sikre sig at produktionen af disse produkter fremgår efter den mest hensigtsmæssige måde.

Når man vælger at fodre sine dyr med produkter som urter, eller lignende, er det altid en god idé at følge reaktionen. Virker de afværgende, eller skabes der ubalance i kroppen, er det måske ikke det rette produkt. Lige netop i sådan en situation, er det igen en fordel at have valgt dansk, sådan man kan få den bedste rådgivning og vejledning omkring produktet fra virksomheden.


Herunder kan du se mere omkring urtefarm, som vi brugte i vores indlæg her.

Tak fordi du læste med.