Gastrotools lancerer nye produkter

Har du også fået øjnene op for de seje drenge bag Gastrotools? De har siden 2016 arbejdet passioneret med at udvikle unikke køkkenværktøjer, hvor kvalitet og design er i højsæde. Missionen har fra dag ét været at skabe køkkenprodukter, der skal kunne holde hele livet.

Sponsoreret indhold
Koekkenknive fra Gastrotools

Dansk-designet køkkenværktøj

Gastrotools tilbyder et smalt sortiment, der består af køkkenknive og køkkenværktøj, som er designet med tanke på at være tidsløs og elegant. Her er tanken bag, at de vil tilbyde køkkenknive, der både på kvalitet og design skal kunne holde og bringe glæde resten af livet.

Gastrotools har udviklet en serie af kvalitets køkkenknive, der er smedet af japansk stål. Hos Gastrotools ser de køkkenkniven som et værktøj – et uundværligt værktøj, der skal gøre din madlavning meget nemmere, hvor knivene skal arbejde for dig. Køkkenknivene er udviklet i exceptionel kvalitet, men til priser der er til at betale. Knivene er fremstillet i japansk stål og designet går hverken på kompromis med balancen eller ergonomi. På den måde har de skabt, hvad de selv kalder:

Den ultimative køkkenkniv.

For madentusiaster og professionelle

Allerede i dag har en lang række madentusiaster og professionelle kokke fået øjnene op for de fænomenale køkkenknive fra Gastrotools, og er blevet fast inventar i flere køkkener. Her kan Gastrotools også pryde sig med at levere køkkenknive til den hæderkronede Michelin restaurant, Søllerød Kro.

Gastrotools har nu fornøjelsen af at kunne introducere en række nye produkter, der igen er designet med formålet at skulle glæde selv den mest kræsne gastronom.

Nye produkter i Gastrotools sortiment

Af nye produkter kan de blandt andet introducere nye læderforklæder. Læderforklæder er inden for den gastronomiske verden blevet mere og mere populært på det seneste – og ikke helt uforståeligt. Læderforklæderne passer godt i den nordiske stil og madånd.

Når du står og kokkerer og tryller den ene lækre ret frem efter den anden, er det rart at beskytte tøj mod stænk, stegefedt osv. Og hvorfor så ikke se lidt mere tjekket ud med et forklæde i læder.

Gastrotools er mere end køkkenknive. Det er et gastronomisk univers, hvor køkkenværktøjet giver lyst og inspiration til at gå i køkkenet hver dag. 
Derfor arbejder vi også på en række spændende nyheder, og der er blandt andet en stegepande, slibesten og et læderforklæde på vej. – Partner Julius S. Schiller

Han fortsætter: “Vi prøver at gøre op med masseforbruget af stegepander. Vores stegepande skal holde hele livet og blive bedre jo mere, man bruger den. Det er i virkeligheden gennemgående for alt vores køkkenværktøj. Processen går med at finde den helt rigtige, der lever op til vores filosofi.

Vi skynder os ikke, for vores filosofi er, at alt, man køber hos os, skal være af høj kvalitet og holde hele livet. Vi kunne sagtens udvide markant hurtigere, men så ville vi gå på kompromis med vores dna. Og det ønsker vi ikke”.

Stegepander i carbon

Gastrotools tilbyder derfor nu også stegepander i carbonstål. Carbon pander er blandt mange kendt som kokkenes hemmelige trick. Carbonstål kan netop klare både høje og lave temperaturer, og dens alsidighed gør den derfor også til mange kokkes foretrukne materiale, når der skal udvælges de helt rigtige pander.

I ånd med visionen om at skabe køkkenknive, der skal kunne glæde hele livet, kan carbon pander med den rette omsorg og pleje holde i flere generationer – og det specielle ved carbon pander er, at de kun bliver bedre med tiden.

Som endnu en nyhed har de også designet stegegafler, der matcher dine køkkenknive. Stegegafler er uundværlige, når du har tilberedt en lækker steg og skal til at skære den for. I flæng med at skære for, så er det vigtigt at holde sine knive skarpe, og her kan Gastrotools nu også introducere slibesten til sit sortiment. Når du har været ude at investere i de perfekte knive, skal de også holdes vedlige. Med slibesten til knive har du nu mulighed for at holde dine kokkeknive skarpe, så du hver dag med forblændede snilde kan snitte og skære til perfektion. Med den perfekte kniv bliver madlavning lige pludselig meget sjovere.

Er der en lille madentusiast gemt i dig, så hop ind og opdag de mange nye spændende produkter og læs mere om Gastrotools.