Træning og udstyr: Gå ikke på kompromis i coronatiden

Sponsoreret indhold

Træning og udstyr: Gå ikke på kompromis i coronatiden

Træning og fitness er vigtigt for en sund livsstil. Dette kommer næppe som en overraskelse for nogen, men her i coronatiden har dette været sværere end før. Fra nedlukninger til andet kan det være svært at få trænet. Fitnessudstyr til hjemmet og fitness-gadgets kan dog hjælpe på dette, og måske gøre det nemmere at træne i coronatiden.

Det er selvfølgelig næsten umuligt at få et komplet fitnesscenter i hjemmet uden at sprænge banken, men et par udvalgte ting kan forbedre din træning betydeligt. Lyder dette interessant, så følg med her når vi giver fire eksempler på lækre typer fitnessudstyr der vil kunne hjælpe din træning betydeligt.

Kettlebells i soveværelset

I denne guide vil vi forsøge at se udenom de mere åbenlyse typer hjemmefitnessudstyr som for eksempel håndvægte og lignende. Har du håndvægte kan en god udvidelse være såkaldte kettlebells. Kettlebells er store ”klumper” metal med håndtag i. Du kender dem sikkert allerede fra fitnesscenteret, og ved hvor alsidige de kan være for træning.

De kan dog også komme hjem til dig og blive en del af dit personlige fitnessarsenal. Tag for eksempel Sveltus’ kettlebells. Disse lækre kettlebells kommer i både 8 og 12 kg og er de perfekte udvidelser til dit træningsudstyr til hjemmet. Og så fylder de ikke mere, end at de kan stå under sengen når du ikke bruger dem.

Rul dig i form

En anden god udvidelse til det typiske hjemmefitnessudstyr, er en såkaldt ab roller eller ab wheel. Dette er et hjul med håndtag på hver side der kan bruges i en række øvelser der typisk styrker mave- og rygmusklerne. Igen kender du dem nok fra fitnesscenteret, men ligesom kettlebellsne kan de altså nemt købes ”med hjem”.

Et godt eksempel er Iron Gyms Dual Ab Wheel. Dette hjul kommer med gode håndtag der både er behagelige og som du ikke så nemt glider på. Også ligesom kettlebellsne fra før, kan de nemt gemmes af vejen når du ikke bruger dem. Dette praktiske aspekt kombineret med de mange fordele og øvelser der kommer med hjulet, gør det til et oplagt hjemmefitnessudstyr.

God og sjov motion for børnene

Også børnene har mærket coronakrisen. Der har for mange været meget mindre leg og løb udenfor. Dette kan der hurtigt være behov for at kompensere for, og dette kan med fordel gøres med en boksepude. En boksepude er super til dette. Mange børn vil synes det er supersjovt at bokse, og det er super godt for konditionstræning.

InnovaGoods’ oppustelige boksepude er det perfekte valg til dette. Puden pustes op, men har en fod der kan fyldes med vand eller sand så den står fast og kommer tilbage efter slag. Når den så ikke skal bruges mere, kan luft og vand lukkes ud og den fylder stort set intet. Perfekt til det aktive barn der gerne vil få brændt lidt krudt af.

Smart og velhydreret

Fitness og fitnessudstyr handler ikke bare om hvad du træner, men også om hvordan du træner. God træning handler om en masse udover træningen: kost, restitution og ikke mindst hydrering. At være velhydreret er et virkelig vigtigt, men dog ofte overset, aspekt af træning og fitness.

Selvfølgelig kan du klare dette med en normal drikkedunk, men du kan også være lidt smartere end det. Dette kan du være ved at vælge en Ozmo Active Smart Cup Hydration Tracker. Dette er en slags smart-kop, der holder øje med hvor meget du drikker og sikrer at du altid er hydreret.

Koppen kan kobles op med din smartphone og eventuelt din fitbit og tracker dit indtag af vand og sørger for hele tiden at minde dig om, når du bør drikke. Smart og lidt blæret fitnessudstyr til dig der vil have det ekstra lækre.