Sunde gaveidéer til den sundhedsbevidste

At give gaver er noget vi ofte gør i Danmark, men problematikken omkring hvilken gave man skal give synes altid at vende tilbage. Vi ønsker som udgangspunkt at give en gave, som rammer perfekt på modtageren, hvorfor at det ofte kan være svært, hvis modtageren har andre interesser end hvad du selv har. I dette indlæg kigger vi på sunde gaver, som man kan give til personen, som er sundhedsbevidst.

Sponsoreret indhold
glad dame

5 gaver til den sundhedsbevidst person

Følelsen vi oplever når vi giver en gave, hvor man oprigtigt kan mærke at modtageren bliver super glad for gaven er helt speciel. Det er den følelse vi ønsker at få, når vi ser modtageren af en gave pakke den ud, men som tidligere nævnt, så er udfordringen ofte at finde gaver, som matcher modtagerens interesser. Vi tager i denne artikel fat på nogle gaveidéer, som du kan gøre brug af hvis du skal give en god og betænksom gave til en person, som har en bred interesse for den sundelivsstil.

Sund livsstil kan defineres på mange måder, det behøver ikke blot at være en livsstil som indeholder kylling og broccoli, hvilket bestemt heller ikke er noget vi prædker her på Helseboost. Det handler ofte om at finde en sund og vel balanceret livsstil, som hvis du endnu ikke har set det, kan finde meget information om netop her på Helseboost. Hvis din udfordring er, at du gerne vil give en skræddersyet og god gave til en nær ven som interesserer sig meget for sundhed, så vil vi herunder forsøge at give dig nogle håndgribelige tips til hvilke gaver du kunne gå med.

Den praktiske gaveidé

Én af de mere oplagte gaver, som du måske endda allerede har tænkt på, kunne være noget udstyr som passer meget på den “sunde persons” interesser. Hvis personen du leder efter en gave til er helt vild med at løbe, så kunne du lede efter nogle gaver, som gør det nemmere at løbe. Det kunne være et bånd til armen, som kan holde telefonen under løb eller et løbe-ur. Mulighederne er egentlig forholdsvis mange, men en sådan gave ville ofte kræve, at man ved hvad personen har på forhånd.

Hvis du ved, at personen er meget fokuseret på kosten, så kunne en fantastisk og betænksom gave også være en kost-relateret bog. Om det er opskriftsbøger, livsstilsbøger eller noget helt andet er ikke så afgørende, men her er antallet af bøger rigtig stort, hvilket gør at du med stor sandsynlighed nemt kan finde en opskriftsbog, som modtageren endnu ikke har stående på sin hylde.

En kogebog kan også være en helt formidabel indflyttergave, specielt hvis det er en ung person, som flytter for første gang.

Kost-relaterede gaveidéer

Mad er for den sundhedsbevidste en rigtig vigtig brik. Vi forsætter derfor hvor vi slap i ovenstående afsnit og går lidt mere i dybden med nogle af de spændende muligheder der findes indenfor kost.

De senere år er vi som befolkning blevet mere stresset, hvilket gør at vi ikke har så meget tid til at lave mad længere. Derfor er der helt naturligt også udsprunget nogle virksomheder, som specialiserer sig i at levere sunde og nemme retter direkte til din dør hver dag. Faktisk findes der måltidskasser, som er fremstillet meget specifikt til personer der træner meget og derved har et højt protein/kalorie behov. Hvis du tror at mad kunne være en spændende gave, så kunne du med fordel give modtageren den første måned på et abonnement på en måltidskasse – det vil med garanti være en gave der vækker stor begejstring.

Hvis budgettet ikke er så stort, så kan du også overveje at lede efter nogle mindre snacks. Sider som Bodylab.dk har et bredt udvalg af sunde snacks, som du kan købe til den sundhedsinteresserede person der har fødselsdag. Du finder både proteinpulver, proteinbarer, sunde pandekager eller noget helt fjerde – udvalget er så stort, at det nok er nemmest hvis du selv går ind og kigger.

Herunder finder du dog nogle af vores favoritter:

protinellaGaver der fungerer til både ham og hende

Det bedste ved de sunde gaver er, at de ikke afgrænser sig til hvorvidt at det er en gave til ham eller en gave til hende. Sunde gaver fungerer til både mænd og kvinde, ung som gammel. Det kan normalt være svært at finde en gave til en mand, hvis du er kvinde, omvendt kan det også være super svært at finde en gave til en mand, hvis du er kvinde – dette problem er du ude over ved at kigge i de sunde baner.

Vi håber at du finder den helt rette gave til ham eller hende, som har en bred interesse for en sund livsstil eller træning.