Skæve tænder? Lær mere om denne type af tandretning

Sponsoreret indhold
helseboost indlaeg

Alle mennesker er unikke og ser ud på hver sin måde. Det betyder også, at vi alle har forskellige behov, og i forbindelse med tandpleje og måden vores tænder ser ud på, så er der stor variation i, hvad vi har brug for. 

Det er ikke unormalt at have skæve tænder, der skal rettes. Faktisk er der mange, som på et eller andet tidspunkt i deres liv vil opleve at de skal have bøjle på tænderne. Der kan findes mange bud på den bedste tandretning i København, men det afhænger enormt meget af, hvilke ønsker og behov man har. 

Du kan i denne artikel blive lidt klogere på den type af bøjle, som kaldes for Invisalign. 

Den bedste tandretning med Invisalign 

Mange personer kan huske til dem i folkeskolen og på gymnasiet, som var nødt til at rende rundt med de klassiske togskinner på deres tænder. Togskinnerne er nemlig svære at skjule, og det er her at den populære type af bøjle indenfor tandretning, som kaldes Invisalign, har sine fordele. 

Invisalign er nemlig den første type af bøjle til tandretning nogensinde, som er gennemsigtig og derfor også let at skjule. Invisalign-bøjlen består af klare skinner, som gør det muligt at få rettet tænderne på en nænsom måde, uden at effektiviteten bliver mindsket. 

Sammenligner man med de klassiske togskinner, så er der en stor del som foretrækker Invisalign-bøjlen netop af den simple årsag, at skinnerne er nemmere at skjule og mindre tydelige på tænderne. 

Mindre besvær i hverdagen

Invisalign-bøjlen er produceret af gennemsigtigt plast og fremstår derfor næsten som usynlig. Bøjlen bliver skræddersyet, så den passer perfekt til de tænder, som den skal påsættes. 

Denne type af bøjle sidder ikke fast på tænderne, og det er en stor fordel i flere forskellige sammenhænge, som for eksempel når man skal spise. Modsat togskinnerne, så har man nemlig mulighed for at spise og drikke som man plejer, selvom man er i gang med at få rettet sine tænder. 

En af de største grunde til at man måske vil sige, at Invisalign er den bedste form for tandretning, er altså at den ikke giver nogen begrænsninger i hverdagen på samme måde, som de klassiske togskinner nogle gange kan gøre. 

En bedre mundhygiejne 

Der kan nævnes flere fordele ved Invisalign-bøjlen, udover at den er usynlig for øjet. Når det kommer til mundhygiejnen og gener, der kan være i forbindelse med skæve tænder, så har den nemlig sine goder. 

Skinnerne kan hjælpe til at fastholde en god tandsundhed, og da bøjlen kan tages ud, når man ønsker det, så er det muligt at vedligeholde renligheden af tænderne ved at de stadig kan blive børstet ordentligt.