Sådan planlægger du den perfekte træningslejr i udlandet

Sponsoreret indhold
Kvinder træner på måtte

Det bliver mere og mere populært at tage på træningslejr i udlandet. Specielt er Spanien blevet en populær destination, når det kommer til afholdelsen af træningslejre! Spanien er et varmt land og man behøver derfor ikke at være bekymret for at blive kold under en udendørs træningssession.

Dog er der meget, som man skal have styr på, når man skal af sted på sådan en træningslejr. Det kræver nemlig en del ekstra forberedelse, end når man blot tager ned i fitnesscentret på hjørnet af gaden. I denne artikel har vi derfor fundet frem til de ting, som du bør tænke over og overveje, før du tager af sted på træningslejr.

Pakning: Hvad skal du medbringe?

Du tænker måske en del over, hvad du skal pakke, når du skal af sted. Du er selvfølgelig klar over, at du bliver nødt til at pakke en del træningstøj. Men hvor meget almindeligt hverdagstøj bør du egentlig pakke?

Vi vil råde dig til at pakke et par gode outfits. Foruden disse par outfits, bør du pakke nogle gode basics. På den måde kan du nemlig hurtigt smide en frisk t-shirt på, som stadig passer med dine træningsshorts – men som også kan bruges, hvis I skal en tur ud og se på byen.

Yderligere bør du absolut huske at pakke en god solcreme. Mange tænker, at de blot kan nøjes med at købe en solcreme i Spanien. Dog er det vigtigt at vælge en solcreme, som ikke skader vores miljø og havenes balance. Hvis du køber en solcreme hjemme, som er Svanemærket, er du helt sikker på, at du vælger en god solcreme. Og solcremen er ej at forglemme på en træningslejr! I skal helt sikkert opholde jer meget udenfor!

Praktikaliteter: Kom hurtigere igennem lufthavnen med disse tips!

Foruden at komme til lufthavnen i god tid, er det også vigtigt at have sine papirer klar. Du behøver ikke længere at have printet dit boarding pass, du kan blot have dette på din telefon. Det fungerer således, at du kan hente flyselskabets app ned på din telefon. Her kan du tjekke ind på flyet og få dit boarding pass. På den måde undgår du også at stå i kø for at tjekke ind i lufthavnen. Du skal derfor kun tænke på at tjekke bagagen ind!

At tjekke ind på flyrejsen i lufthavnen er blot én af de ting, som kan tage meget tid, når du skal ud og rejse med fly. En anden tidssluger er parkeringen i lufthavnen. Det kan være fuldstændig uoverskueligt! Dog er der nu til dags hjælp at hente, når det kommer til lufthavnsparkering. Behovet for hjælp til dette er opstået, idet flere og flere rejser med fly. Parkos er et af de firmaer, som står klar til at hjælpe dig. Hos Parkos kan du eksempelvis sammenligne parkeringspladser hos de forskellige lufthavne.

Den sidste irriterende tidssluger, som vi vil nævne, er sikkerhedstjekket i lufthavnen. Det kan nemlig tage ekstremt lang tid – men der er faktisk en del ting, som du selv kan gøre for at få det hele til at gå lidt mere glat. Du kan eksempelvis allerede have dine væsker i en plastikpose og i de rette 100 ml bøtter. Hvis du tilmed har disse klar øverst i tasken eller kufferten, så de er nemme at tage ud, er det også til stor hjælp tidsmæssigt. Det er i sandhed en kunst at rejse og være så effektiv og praktisk anlagt som muligt!