Sådan får du sundt hår 

Sponsoreret indhold

Dette indlæg er sponsoreret 

Især mange kvinder går op i at pleje deres hår, så det fremstår glansfuldt og sundt. Der findes et hav af forskellige plejeprodukter, som alle kan bidrage til at holde håret sundt og få det til at se pænt og velholdt ud. Du har garanteret hørt om diverse hårolier, hårshampooer, balsammer, børster og meget mere, som alle garanterer dig et flot og glansfuldt hår. Udover diverse produkter findes der tilsvarende lige så mange råd fra forskellige eksperter. Blandt andet er der mange, der hævder, at eddike kan fungere som en slags naturlig balsam, som giver ekstra glans til håret. Andre mener, at det naturlige marokkanske rasuller kan gøre underværker for hårets sundhed og fylde. Som forbruger kan det være svært at finde rundt i junglen af diverse råd og produkter, så nedenfor er der listet tre overskuelige bud, som alle kan bidrage til et sundt hår. 

En særlig effektfuld hårbørste 

Selvom det kan lyde skørt i dine ører, er der faktisk god grund til at vælge at købe en hårbørste med vildsvinehår. Det er en børste, som er blevet særligt populær i de seneste år, eftersom den har rigtig mange gode egenskaber. Først og fremmest sørger den for, at dit hår bliver redt mere skånsomt, fordi de fine vildsvinehår i børsten er specielt gode til at fordele hårets naturlige olier. Dette er vigtigt, idet hårets olier er med til at beskytte håret, og det bidrager yderligere til at give dit hår dets naturlige glans. Derudover er den særligt velegnet til at sørge for, at håret ikke bliver elektrisk, hvilket er en kanon fordel, da elektrisk hår er et kæmpe irritationsmoment. 

Drop hårvasken 

Du har sikkert hørt det mange gange før, men ikke desto mindre er det altså et råd, som virkelig kan gøre en forskel for dit hårs sundhed. Du skal maks vaske dit hår 2 til 3 gange om ugen, lyder det fra mange eksperter, eftersom håret i princippet er selvrensende. Ved at undgå den hyppige hårvask fordrer du altså, at produktionen af talg og fedtstoffer i hovedbunden finder et mere naturligt leje, så der genskabes en balance. 

 

Pas på høje temperaturer 

Selvom du bruger produkter, som er skabt med henblik på at beskytte håret mod de høje temperaturer fra både glattejern, føntørre og krøllejern, er det altså ikke nok til at hindre, at dit hår tager skade og tørrer ud. Derfor er det langt bedre, hvis du skal have glattet hår, at du bruger en føntørrer med koldere luft. Der findes nemlig en særlig teknik til dette formål.