Sådan får du dit smukke smil tilbage

Sponsoreret indhold

Har dine tænder med tiden vokset sig skæve, kræver det et indgreb, hvis du ønsker, at de rettes. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der er behov for en operation.

Derimod kan Invisalign skabe de resultater, du higer efter, hvorfor det er blevet en af de mest effektive behandlinger for personer, der ønsker at få rettet deres tænder.

Desuden bør det nævnes, at det er et af de mest gennemprøvede systemer inden for tandretning, hvorfor man er næsten garanteret, at man får et resultat, man kun kan være tilfreds med.

Hvordan virker Invisalign?

Behandlingen er relativt enkel, da der lægges ud med en scanning af dine tænder, hvorefter der bliver genereret en 3D-model af dem.

Denne model bliver brugt til at fremstille en serie af skinner, der er tilpasset specifikt til dig. De sørger for, at dine tænder trinvist flytter sig mere og mere i retning af det resultat, du gerne vil opnå.

Varigheden varierer en del, men lyder som regel på seks til 24 måneder, alt efter hvor kompliceret en behandling, der er tale om. Typisk vil du skulle til kontrol på klinikken hver 4. til 8. uge.

Om det bliver det ene eller det andet afhænger af, hvilken plan der er lagt for din behandling. Kontrollen handler om, at den valgte klinik skal sikre, at det hele skrider planmæssigt fremad.

Invisalign er en diskret behandling

Med Invisalign kan dine skæve tænder blive rettet på effektiv vis. Fordelen ved denne behandling er, at det er dine egne tænder, der rettes, hvorfor der er minimal risiko for, at der er behov for behandling med facader m.v.

Selve systemet består af en række usynlige skinner, der kan tages af og på. Da de er gennemsigtige, er det ikke nemt at se skinnerne, hvilket mange foretrækker.

Vælg en klinik med speciale i tandretning

Ønsker du at få rettet dine tænder med Invisalign, er det vigtigt, at du vælger en klinik, der har stor erfaring med dette. Da hver enkelt behandling bliver individuelt sammensat til patienten, er det nemlig afgørende, at tandlægen har erfaring med dette.

Heldigvis er det relativt nemt at sikre, at dette er tilfældet. De fleste klinikker viser gerne resultater frem, de tidligere har skabt. Ligeledes kan du også undersøge, hvorvidt den konkrete klinik eller en af deres tandlæger er certificerede til behandlingen.

Da du skal gå til løbende kontrol, bør du vælge en lokal klinik. Bor du på Frederiksberg, anbefales det derfor, at du vælger en tandlæge på Frederiksberg til at udføre din behandling, så du ikke skal køre land og rige rundt.