Pukka te – Hvilken variant er din favorit?

Der findes mange skønne smagsvarianter - men hvilken én er din favorit? Pukka står for 100% økologi - alt lige fra urterne, blomsterne og krydderierne stammer fra bæredygtige landbrug, der lever op til alle officielle krav. I dette indlæg har vi udvalgt 5 forskellige pukka teer, som vi har testet her hos Helseboost. Du er velkommen til at dele din favorit med os - blot smid en kommentar.

Sponsoreret indhold
Pukka te revitalise og lemongrass

Vintertid = Pukkatid

Nu hvor vinteren for alvor banker på, er det tid til te og hygge. På HELSEBOOST har vi smagt 5 forskellige smagsvarianter fra Pukka, som vi har listet i dette indlæg.

Pukka startede tilbage i 2001, med den simple idé at samle folket omkring te. I dag er vi rigtig mange, som sætter pris på idéen, og deres fantastiske produkter. Pukka kan efterhånden forhandles en del steder – både online såvel som offline.

I dette indlæg har vi kigget på udvalgte Pukka produkter. Et glimrende alternativ til Pukka, er Yogi te, der ligesom Pukka er kendt for de spændende og innovative smags-kombinationer.

  • 1) Pukka Cleanse

En rigtig lækker udrensende te fra Pukka. Teen har opnået fine priser, for dens høje kvalitet og gode smag.

Teen er på ingen måde bitter. Den har dermed ikke kun en sund egenskab, men også en rigtig god smag. Kombinationen af pebermynte, fennikel, lakrids og brændeælde er virkelig lykkedes for Pukka. Ingredienserne brændeælde og mælkebøtte renser og nærer huden, mens fennikelfrøen og pebermyntebladene giver den søde og skønne smag.

Ingredienser:
Brændenælde
Pebermynteblade
Fennikelfrø
Mælkebøtte
Lakridsrod
Aloe vera

100% økølogisk.

great taste 2011

Pukka Cleanse

2) Pukka Three Licorice

Da vi smagte de 5 forskellige Pukka varianter på kontoret, var denne Three Licorice min personlige favorit. Er man til lakrids, vil jeg varmt anbefale denne variant. Sammensmeltningen af naturens sødeste urter, hentet fra en ødemark i Kasakhstan, Pakistan og Egyptens økologiske jorde, er mildt sagt helt fantastisk. Du kan smage lakridsen fra den første slurk, mens lakridsroden samtidig har en rund og behagelig eftersmag.

Ingredienser:
Kazakhstansk lakridsrod 45 %
Pakistansk lakridsrod 45 %
Egyptisk lakridsrod* 10 %

Pukka Three Licorice

  • 3) Pukka Vanilla Chai

Når vi nu nærmer os julen og december måned, var det meget nærtliggende at have en chai-variant med i vores smagsprøve – og det valg, har vi i høj grad ikke fortrudt. Denne økologiske chai-te fra Pukka består af 6 smagsfulde krydderier for den unikke og fyldige smag. Det er smagen af vanilje og kanel, der giver den her julefornemmelse. En varm og dejlig te.

Ingredienser 
Fairtrade kanel bark (40%)
Ingefær rod
Lakrids rod
Kardemomme frø (10 %)
Fennikel frø
Fairtrade vanille pod (4 %)

6 smagsfulde krydderierGreat taste 2012

Pukka Vanilla Chai

  • 4) Pukka Peppermint Licorice

Te nummer 4 kan på mange måder godt minde om te nummer 2. Lakridsen er stadigvæk et meget centralt element i smagsoplevelsen. Dog er den mere dominerende her som eftersmag, mens peppemynten fylder mest i starten. Faktisk er denne te lavet i forbindelse med Pukkas 10 års jubilæum, med den historie om at støtte naturen og de bæredygtige projekter rundt om i verden. Ikke nok med at teen har et budskab, så smager den også vidunderlig. Den er naturligvis 100% økologisk.

Ingredienser 
Pebermynte blade* (60%)
Lakridsrod* (40%)
*Økokologisk dyrket.

Pukka Peppermint & Licorice

  • 5) Pukka Night Time

Den sidste variant er en aften-te. Den er tiltænkt aftentimerne, for at sikre en mere rolig og dyb nattesøvn. Effekten af dette har vi dog ikke testet, men teen indeholder beroligende urter, der har en skøn og lækker smag. Den indeholder selvfølgelig ingen koffein. Ingredienslisten er også ret interessant, bestående af havreblomst, lakridsrod og basilikum. Meget vellykket te-blanding, der ligesom te nummer 1 (Cleanse) har opnået en pris ved Great Taste 2011.


Ingredienser 

Havreblomst
Lakridsrod
Kamille
Lavendel
Limeblomst
Baldrian
Basilikum

100% økologisk.

great taste 2011

Pukka Night Time

Har du lyst til at smage nogle af de ovenstående te-varianter, har vi linket til én af de steder hvor teen kan forhandles. Bemærk at du roligt kan lade teposen blive i koppen i minimum 5 minutter på samtlige af ovenstående varianter fra Pukka.

God dag 🙂