Møde Trine Sloth – Ny ekspert på HELSEBOOST.dk

Mød Trine Sloth. Trine er NY skribent på HELSEBOOST.dk og kommer især til at have fokus på stress og præstationsangst. Trine har en stor ekspertise, som vi er glade for at hun vil dele med os. Vi glæder os meget til samarbejdet. Byd Trine velkommen på HELSEBOOST.dk.

Trine Sloth - Skribent hos Helseboost

Min baggrund

Jeg hedder Trine Sloth og jeg er selvstændig coach og stresscoach og holder til i både Lyngby og Stenløse. Jeg arbejder især med stress og præstationsangst, hvor jeg hjælper mine klienter til et meningsfuldt og balanceret liv med vedholdende forandringer og øget psykisk og mental robusthed.

Udover individuelle forløb, holder jeg også foredrag og workshops inden for disse to områder.

Jeg er certificeret stresscoach fra Forebyg Stress, samt certificeret coach fra Mindjuice.

Jeg har tidligere arbejdet som zoneterapeut, massør, idrætsskadeterapeut, akupunktør og kostvejleder. Jeg har derudover grundkursus i psykoterapi og kursus i socialfaglig familiecoaching, ikkevoldelig kommunikation/girafsprog og samtalen som redskab

Med baggrunden som sundhedsfaglig behandler og coach, har jeg stor interesse og solid viden om både krop og psyke og samspillet mellem de to.

Min egen historie

Jeg kender selv alt for godt til, hvad stress og præstationsangst gør ved en. Mit liv var i mange år som en jo-jo ind og ud af stress og i 2005 kunne jeg ikke mere og bukkede under med et kæmpe brag og med en depression til følge. Efter et halvt år med ro, blev jeg igen raskmeldt. 4 år senere blev jeg igen sygemeldt med stress.

Jeg søgte aldrig hjælp til at håndtere min stress. Jeg fik derfor tilbagefald og stressen blev ved med at ligge latent i mig.

Stress kommer, når virkeligheden ikke er som vi gerne vil have den skal være

Ændringen kom først, da jeg tog min stresscoachuddannelse. Her lærte jeg min egen stress at kende, dens symptomer og årsager. Jeg lærte og forstod vigtigheden af, at prioritere mig selv og at vælge hvad der er rigtigt for mig. Og jeg lærte hvordan jeg kan komme ud af stressen med enkle værktøjer i hverdagen.

Jeg brænder for at formidle viden inden for mit felt og vise vejen til et bedre liv. Med mine egne erfaringer i bagagen ønsker jeg inderligt, at hjælpe andre med at håndtere deres stress og præstationsangst, for jeg ved hvilken forskel det gør på livskvaliteten.  Derfor vil mine artikler være en kombination af viden og hjælp-til-selvhjælp i form af brugbare værktøjer, inden for stress og præstationsangst.

Jeg glæder mig til at vise dig vejen til et bedre liv.

Stress Coach - Trine Sloth
De bedste hilsner
Trine Sloth