Lagengymnastik er godt for din sundhed

I en tid hvor det kan være svært at finde ud af hvad der er okay samt hvad der ikke er, så tager vi i dag et mindre kig på hvorfor at det er vigtigt fortsat at prioritere at have et aktivt sexliv. Men kan man overhovedet prioritere det i vores nuværende situation? Læs med når vi tager temperaturen på sexlivet under COVID-19.

Sponsoreret indhold

Uanset tiden, så er det vigtigt at have et aktivt sexliv

Adskillige studier viser nemlig, at når man er seksuelt aktiv, har man også et sundere liv. Resultatet er, at man får en bedre hverdag og ikke mindst et sundere liv. Derfor handler det om at have udstyret på plads, hvor eksempelvis en økologisk glidecreme kan gøre legen meget sjovere og ikke mindst bedre. Det handler i mange tilfælde også om at forny sig en smule, således at vi ikke kommer til at bevæge os i de samme baner.

Sex handler nemlig ligeså meget om forberedelser, som det handler om følelser og passion. Du kan sagtens være i en zone, hvor lysten hos begge parter er helt i top, men kommer i begge uforberedte, kan det blive en hurtig affære. Måske kan det godt være, man ender med at have sex, men havde man forberedt sig, ville det hele blive endnu bedre.

Dog er disse tider lidt anderledes, da verden er underlagt en omfattende nedlukning. Derfor melder der sig hurtigt et spørgsmål.

Kan man have sex under Corona-krisen (COVID-19)?

Svaret er ret tosidet. Ja og nej. Anbefalingen er, at man holder sig 1-2 meter væk fra andre på nær personer man bor med. Derfor kan man sagtens dyrke sexlivet, hvis man har en fast partner. Omvendt kan det være lidt mere kompliceret, hvis du ikke har en fast partner. Her skal du opsøge en ny partner, hvor du ikke ved, om vedkommende er smittet eller ej. Derfor er det vigtigt, du altid kan stole på din partner.

Ovenstående er sådan set vigtigt, uanset hvilken situation vi befinder os i. Derfor får du her lidt gode råd til, hvordan man får et endnu bedre sexliv med sin faste partner:

  • Prøv at lege forskellige ting i løbet af dagen. Send hinanden frække beskeder eller små hint
  • Hold ilden kørende ved at prøve forskelligt sexlegetøj af
  • Vær åbne og ærlige over for hinanden. Snak åbent om jeres lyster og fantasier.
  • Book et hotelværelse væk fra børn og andre. På den måde bliver det mere spændende og interessant
  • Spis sundt. Jo sundere I begge er, desto mere tiltrukket bliver i hver især af hinanden
  • Styrketræn og dyrk konditionstræning udover legene i soveværelset. Ligesom med kosten handler det om, at I begge er sunde og lækre.
  • Test hinandens grænser af for at finde nye områder, I begge to ikke vidste, I kunne lide

Selvom der sikkert findes endnu flere gode råd og tips, så handler det sådan set om én overordnet ting: Hold sexlivet spændende ved at dyrke jer selv på forskellige aspekter. På den måde opnår I nemlig det bedste resultat, som kan holde ved indtil døden skiller jer.

Hvad er det bedste råd i forhold til et aktivt sexliv?

Et rigtig godt spørgsmål som omvendt også er rigtig svært at svare på. I ovenstående liste kom vi lidt ind på dét, at det handler om at dyrke hinanden hverdag. Dog kan den sagtens uddybes. Problemet med mange ægteskaber og parforhold er, at de efter noget tid opgiver og ikke sammen prøver at holde det spændende.

Derudover handler det hele om kommunikation. Snakker man ikke med hinanden, jamen så ender man til sidst med at flyde væk fra hinanden. Derfor er dét allerbedste råd, at man skal snakke med hinanden hver dag. Også om de svære emner.