Kan CBD-olie hjælpe dig af med dine smerter i hverdagen?

Sponsoreret indhold
cbd

I 2019 blev kroniske smerter klassificeret som en selvstændig diagnose af verdenssundhedsorganisationen WHO. Kroniske smerter har indtil da kun været anerkendt som en tilstand, der var et symptom på en anden sygdom – og altså ikke en sygdom i sig selv. Med denne nye diagnoseklassificering er kroniske smertepatienter kommet et skridt nærmere på en mere målrettet behandlingsform. Og det er her, CBD-olien fra Cibdolcbd.dkkommer ind i billedet.

De fleste har sikkert efterhånden hørt om CBD-olie, der er en type cannabisolie, som udvindes af hampeplanten. Det er dog en udbredt misforståelse, at CBD har nogen forbindelse med euforiserende stoffer, som ellers også stammer fra selvsamme plante.

Cibdols CBD-olie udtrækkes fra bladene og blomsterne på den modne hampeplante. Olien går gennem flere stadier og skal derfor både gennem en ekstraktionsproces, en oprensning og en destillationsproces, inden det endelige produkt er færdigudviklet. Herefter undergår det en kvalitetskontrol, der skal sikre brugerne det bedst mulige endelige resultat.

Brug CBD-olie fra Cibolcbd.dk mod kroniske smerter

Adskillige danskere lever hver dag med kroniske smerter. Kroniske smerter kan være invaliderende og kan for alvor lægge en dæmper på livskvaliteten hos den enkelte. Derfor hilser mange kroniske smertepatienter alle nye tiltag inden for smertebehandling velkommen. Ikke mindst CBD-olien fra Cibdol.

For CBD-olien har vist sig aldeles effektiv, når det kommer til at behandle smerter. Forskningen inden for feltet er stadig under udvikling, men allerede nu har olien vist lovende takter. Olien har nemlig ikke alene vist tegn på at have en gavnlig effekt på smerter, men har tillige en antiinflammatorisk effekt, som kan komme mange smertepatienter til gavn i fremtiden. Klik her og læs meget mere om CBD-olien fra Cibdols gunstige virkninger.

Hvilke tilstande kan CBD-olie hjælpe imod?

Det er ikke kun patienter med kroniske smerter eller antiinflammatoriske tilstande i kroppen, der kan høste fordelene af CBD-oliens effekter. Faktisk har olien vist sig at have en lindrende effekt på en lang række områder, og den sættes blandt andet i forbindelse med egenskaber som antioxidantisk, anxiolytisk og antihyperalgesisk.

Hvilken CBD-olie skal jeg vælge?

Det er forskelligt fra person til person, hvilken CBD-olie der er det bedste valg for dem. Der findes ingen olie eller dosering, der er ”one size fits all”. Derimod er det vigtigt at finde frem til dine specifikke problemområder, og hvilke kriterier en olie skal kunne opfylde. Derudover kan CBD-olien kombineres med bæreolier, hvilket blandt andet indbefatter olier som hampeolie, olivenolien eller sortkommenolie.

Er du nybegynder, bør du begynde med en lav koncentration, så du gradvist kan vænne dig til produktets virkning. Hold dig til denne dosis i noget tid, inden du gradvis kan øge dit indtag, indtil du når den ønskede dosis. Du bør desuden altid kontakte din egen læge, inden du anvender CBD-olie, hvis du i forvejen tager receptpligtig medicin. CBD-olien kan nemlig have en nedbrydende effekt på nogle receptpligtige midler.