Jeg finder ro i kunst

Bagved ethvert kunstværk lægger der tusindvis af tanker. Det er netop disse tanker, som igangsætter ny personlig kreativitet og energi. Kigger jeg på et stykke kunstværk, kan det fremme en afslappethed og tilstedeværelse, der i en travl hverdag kan være meget undervurderet. Derfor finder jeg ro i kunst.

Sponsoreret indhold
Abstrakt kunst lavet af Martin brachér

Kunstens individuelle fortælling

Finder jeg et kunstværk som tiltaler mig, prøver jeg altid at sætte mig ind i kunstnerens tanker. Det er netop den proces, som er interessant. For den historie jeg personligt oplever, kan være helt anderledes sammenlignet med hvad andre erfarer.

Abstrakt kunst er noget af det som jeg finder mest interessant. Det er her tankerne kan få frit løb, og man virkelig kan fordybe sig i værket. Herunder findes der både nationale og internationale kunstnere, der formår at sætte barrieren højt.

Hvis jeg skal fremhæve én kunstner, som jeg virkelig mener man skal høje øje med, er det danske By Brachér. Det er en tilpas kæk kunstmaler, der tør at udfordre status quo. Han er sin egen karakter, og original på ægte vis. Udover kunstmalerier i topklasse, er der historie og passion bagved. Hverken kunsten eller historien kan stå alene, hvorfor det netop går op i en højere enhed her.

Dit personlige frirum

At have overskud og tid til sig selv er alfa omega. Det er i bund og grund underordnet om man er tømre, frisør, brandmand eller IT-konsulent. Har man ikke et personligt frirum, hvor det er muligt at afstresse, kan det psykisk og fysisk være en belastning på sigt.

Et frirum kan være sport, oplevelser, kunst – eller måske en kombination.

Kom på afstand fra hverdagen

Det handler blot om at komme på afstand fra hverdagens tankemylder, og i stedet tage sig tid til sig selv.

Der findes et hav af forskellige guides, når det kommer til sundhed. Dog kan de alle sammen være komplet ligegyldige, hvis man ikke har sig selv med. Du og jeg er fundamentet, og hvis fundamentet ikke fungerer, kan nok så mange grøntsager, træningsplaner og livsstilsændringer forsøges, resultatet vil blot være derefter. Dårligt. Netop fordi man ikke sig selv med på rejsen.

Find roen, find dit frirum og start dernæst på at forfølge dine mål.