Fire gode grunde til at begynde til pardans

Sponsoreret indhold

Der var engang, hvor man mødtes til halbal, og alle vidste, hvordan man dansede pardans med sin partner. Disse dage er i store træk forbi, og det er naturligvis ærgerligt i sig selv, men er også med til at gøre festerne lidt mindre sjove. For langt de fleste af os kan nok godt nikke genkendende til, at når først man kommer ud på gulvet og danser, så er det sjovt, og det bidrager til den festlige stemning.

Du kan muligvis fornemme, hvor vi er på vej hen. Vi vil nemlig gerne slå et slag for, at danskerne bliver bedre til at danse sammen. Derfor får du nedenfor fire gode grunde til, at du og din partner skal begynde til pardans.

Lær at danse med hinanden

Den første gode grund til at begynde til pardans er naturligvis, at I kan lære at danse sammen. Det er som sagt noget, som færre og færre par kan prale af at kunne. Selvom pralerettighederne ikke nødvendigvis bør være motivationen i sig selv, så er de da værd at tage med.

Der er da ingen tvivl om, at man kan vække lidt misundelse, hvis man kan give den gas med noget pardans på dansegulvet til bryllupperne, de runde fødselsdage, og hvad man ellers deltager i.

Kom tættere på din partner

Der er noget meget intimt og forholdsforstærkende over at danse med sin partner. Man er sammen på en helt anden måde, end man typisk er i hverdagen, og det kan virkelig gøre noget for kærligheden.

Når man danser pardans, er man ikke fokuseret på andet end musikken og partnerens krop, rytme og bevægelser. Det giver en helt særlig form for nærvær, der på alle måder kan styrke jeres forhold, uanset om I så er sammentømret i kærligheden eller måske er ved at falde lidt for meget ind i hverdagen.

Ha’ det sjovt

Pardans er ikke kun et spørgsmål om at kunne danse med og komme tættere på din partner. Det handler også om at have det sjovt. Der er intet, der er så godt for humøret som lidt god energi på dansegulvet med dejlig musik og vellykkede dansetrin.

En fantastisk måde at få motion på

Sidst, men ikke mindst, så er pardans – og dans generelt – en fantastisk måde at få rørt sig på.

Vi ville nok alle ønske, at vi var lidt mere aktive i hverdagen, og med pardans kan du indfri det ønske. Endda på en måde, hvor du har det sjovt, styrker dit forhold med din partner og lærer at danse på samme tid.