Find fem til dit personlige make-up-look

Sponsoreret indhold
2 kg håndvægte, træningssko og knæ støtter

Personlig makeup-looks kan være en af de sværeste ting at lave, især hvis man ikke har meget erfaring med det. Et godt sted at starte er at læse om de bedste beauty anbefalinger på hair-beauty.dk. På den måde kan du få noget inspiration, og finde ud af hvilke produkter, der er beauty bedst i test. 

Make-up-tips til begyndere

Der er mange makeup-tips til begyndere, men det afhænger også af hvilken type makeup man ønsker at lære. Hvis man ønsker at lære at lægge en grundlæggende makeup, så kan det anbefales at starte med en foundation eller pudder, som passer til ens hudtone og er beauty bedst i test. Dernæst kan man overveje at bruge en concealer under øjnene for at dække mørke rande og eventuelle urenheder. Herefter kan man vælge om man vil have en mat eller glinsende finish, og derefter påføre enten et transparent pulver eller bronzer for at fiksere makeup’en. Herefter kan man begynde at finde en personlig stil med hensyn til øjne og læber.

De seneste trends

De seneste trends inden for make-up er, at det skal være så naturligt som muligt. Det vil sige, at der ikke skal være for meget makeup på, og det skal se ud som om man ikke har brugt makeup overhovedet. En af de bedste beauty anbefalinger er også a bruge mere farve i sin makeup, hvilket gør det mere interessant og spændende. Endelig er det også en trend at bruge mindre tid på sin makeup, så den kan virke mere spontan.

Vælg en personlig stil

Der er mange ting at overveje, når man skal finde sin personlige make-up-stil. For det første, så er det vigtigt at finde ud af hvilken type makeup der passer til ens ansigtstype. Dette kan være svært, og det kræver typisk en del eksperimentering for at finde den helt rigtige makeup. Det kan være at man finder ud af, at man elsker en kraftig eyeliner, eller at man godt kan lide at bruge læbestift, men ikke så meget øjen-make-up. Det kommer helt an på, hvilken type stil man går efter. Det er også en god idé at investere i nogle gode børster, som er beauty bedst i test. Yderligere er det også vigtigt at have de rigtige produkter. Det er altid en god idé at gå efter naturlige produkter, som ikke indeholder skadelige stoffer og derved ikke ødelægger din hud.
 

Der findes altså et hav af forskellige måder at lægge make-up på, og det kræver at man prøver sig frem og læser om de bedste beauty anbefalinger.