En sund krop giver et sundt sind

Det giver ikke nødvendigvis sig selv, at en sund krop også påvirker sindet positivt – i hvert fald ikke for de fleste. Men hvis man tænker lidt mere over det, så giver det faktisk meget god mening.

Sponsoreret indhold

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Spashop.dk

Sindet er lige så meget en del af kroppen som dine arme og ben, hvorfor den selvfølgelig også påvirkes af visse eksterne faktorer.

Den påvirkes f.eks. af hvad du spiser og den motion du dyrker. Indtager du usund mad og samtidig ingen motion dyrker, så vil man også mærke det mentalt, og det er faktisk kun de færreste der er klar over hvor stor indflydelse speciel kost har på sindet. Sindet påvirkes også af de aktiviteter du laver, og hvilken følelse de bringer frem i dig, hvorfor det er vigtigt at udføre sin daglige opgaver – hvad end det er at redde sengen, lave lektier eller rydde hjemmet op, så har dét at du udfører disse opgaver indflydelse på din mentale tilstand, da det giver en tilfredsstillende følelse som leder til at gøre flere af disse opgaver.

Sindet kan trænes ligesom en muskel

Du kan træne din hjerne til at udholde en hel del og endda også ændre tankegange og vanemønstre, og der skal faktisk ikke så meget til udover en forståelse for, at du selv er herre over dine tanker i sidste ende.

Mange er nemlig ikke andet end som nævnt – dårlige vaner, og intet andet. De mest succesfulde mennesker i verdenen har helt faste positive rutiner i deres hverdag, som giver dem selvtilfredsstillelse og medvirker til at give et boost resten af dagen.

Vi kan tage et eksempel hvor vi antager at du dyrker yoga, men mangler motivation til at komme afsted til tider. Her kan du forberede dig og motivere dig selv til at komme afsted ved at bare at ligge dit yndling yogatøj frem dagen inden. Ved at lægge tøjet frem, har du allerede taget første skridt mod at komme afsted, og chancen for at du kommer afsted er betydeligt højere.

Tag vare om kroppen med motion og personlig pleje

”Look good feel good” er et kendt udtryk som du sikkert har hørt mange gange før. Det kan virke lidt overfladisk, men det har alligevel substans i sig, da det medfører selvtillid at føle sig tilpas i egen krop, og altså på den vis påvirker din mentale tilstand. Derfor er det også vigtigt at man forsøger at tage pleje sin krop, ikke bare med træning og god kost, men faktisk også diverse produkter som solcreme, almindelig creme, hårprodukter mv. Det er ikke helt tilfældigt at skønhedsindustrien er en milliard industri, for vi søger alle sammen at se godt ud, fordi det har betydning – i hvert fald for de fleste. Sørg dog for at benytte kvalitetsprodukter uden diverse skadelige stoffer i, da det kan have afgørende betydning for allergi udvikling og også det ønskede resultat.

Det kan så sandelig betale at investere i sig selv, om det så er med en god selvudviklende bog, eller mere fysisk personlig pleje. På Ling Skincare kan du finde mange gode plejende produkter til krop og sjæl – lad det være en god bog eller en lækker ansigtscreme.