Dette afhænger priserne på frokostordninger og catering af

Sponsoreret indhold
Spisebord på kontor

Skal du bestille en frokostordning eller catering til din virksomhed, er der selvfølgelig flere elementer, der bør spille ind i forhold til dit valg. Prisen er en afgørende faktor for de fleste, hvorfor mange mener, at det er rart at vide, hvad der konkret påvirker prisen. Dette kigger vi på i denne artikel.

Hvad er dine krav til maden?

Krav til den mad, der bliver leveret, har selvsagt indflydelsen på prisen. Stiller du høje krav til retter, råvarer m.v., vil det afspejle sig i prisen. Ofte kan det dog godt betale sig at være krævende, da det medfører, at den mad, der leveres, er bedre og mere nærende.

Ønsker du ikke, at prisen bliver for høj, men vil du samtidig gerne sikre, at den er velsmagende, findes der flere frokostordninger med kold mad. Disse er ofte billigere, da de er mindre omfattende at varetage for de cateringvirksomheder, der tilbyder dem.

Hvor mange skal have mad?

Når du skal have mad leveret til kontoret, giver det næsten sig selv, at antallet af personer der skal have mad også vil have betydning for prisen. Jo flere personer der skal have mad, desto dyrere vil din frokostordning derfor blive.

Omvendt har det den fordel, at du med et større antal ansatte vil kunne forhandle om en lavere pris pr. kuvert. Skal du blot have mad til fem eller ti ansatte, er der sjældent noget at forhandle om. Skal du have mad til 150 ansatte, er et som regel en anden sag.

Hvor ofte skal det leveres?

Ikke alle virksomheder vælger at tilbyde mad til de ansatte hver dag. Det kan f.eks. være, at de kun vil have frokostordning mandag, onsdag og fredag. Overvejer du dette, kan det skyldes, at du mener, at der er mange penge at spare, hvis du vælger dette.

Faktum er dog, at det ikke er altid, at det viser sig at være tilfældet. Ganske vist vil der være penge at spare, men de øvrige leverancer vil typisk blive dyrere. Det skyldes, at virksomheden er nødt til at lave om på sine ruter, fordi du ikke får leveret mad hver dag.

Skal maden være klar ved levering?

Skal du bestille frokostordning eller catering Aalborg, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle aktører, der leverer mad, der er klar, når den leveres. I nogle tilfælde kan der være tale om retter, man selv skal varme op i en ovn eller mikroovn, når den modtages.

Derfor er det også afgørende at overveje, hvorvidt du har krav til dette. Ønsker du, at maden er klar til at blive indtaget, når den leveres, vil det som regel have betydning for prisen. Hovedparten af de virksomheder, der bestiller catering og frokostordninger, betaler dog gerne for dette.