Detox tips til din hverdag

Mere energi, glød og lethed i kroppen? Her er nogle nemme metoder til at booste din sundhed i hverdagen uden at skulle afsætte flere dage til en detox kur. Fantastiske detox tips du kan implementere i din hverdag

Mango smoothie til detox til hverdagen

Du har helt sikkert hørt dette tip før!

Start dagen med ca. 500 ml lunkent vand med saften fra 1/2 økologisk citron/ lime
eller 2 tsk økologisk æblecider eddike.

Denne drik er en rigtig god måde at kickstarte din energi til resten af dagen på, den hydrere kroppens celler og hjælper desuden på kroppens syre/base balance (den er meget base dannende).

Du kan nærmest øjeblikkeligt mærke effekten af denne vidunderdrik, måske med lidt maverumlen, da drikken sætter gang i fordøjelsen og støtter kroppen i udskillelsen af affaldsstoffer.

Citron stimulerer desuden leverens enzym funktion og hjælper også her med at udskille affaldsstoffer.

Spis masser af anti-inflammatoriske fødevarer

Inflammation i kroppen er en af grundende til sygdomme, ubehag og dårligdom.

En kost rigere på fødevarer der skaber mere balance, base og slukker inflammations bålet er derfor en god måde at små detoxe på i hverdagen.

Her er en liste med nogle af de bedste kilder!

– Bær, grønt, frugt og krydderurter
– Omega 3 fedtsyrer fra fisk, skalddyr og havalger
– Hvidløg
– Ingefær
– Chili
– Hyben
– Gurkemeje
– Aloe Vera
– Mandler

Prøv så vidt muligt at følge ovenstående, hvis du har en dybere interesse i at spise mere anti-inflammatorisk. Hvis du ønsker et konkret forløb, så kunne dette Aquadeam detox måske være et forløb for dig. Du kan undersøge mulighederne, hvorvidt du tænker at du selv kan klare det, eller måske synes at det kunne være rart med et forløb af en art.