Det bedste cykeltilbehør til din daglige pendling

Sponsoreret indhold

Det er ikke blot sundt og forfriskende at cykle på arbejde, det kan også være en god måde at komme op i gear inden dagens strabadser. Og flere undersøgelser har da også vist man bliver bedre i stand til at håndtere stress på arbejdspladsen ved daglig motion.

Alligevel vælger mange dog at lade cyklen stå derhjemme af forskellige årsager. Ved at investere i et det helt rigtige cykeltilbehør, kan du dog gøre det til en behagelig oplevelse, og komme glad på arbejde hver morgen. Så læs endelig videre hvis du savner lidt inspiration!

Sikkerhedsudstyr

Det vigtigste er velsagtens en god cykelhjelm. I dag kan man finde mange forskellige former og faconer, men du behøver ikke smide tusindvis af kroner efter en kulfiber hjelm for at få en god oplevelse og sikker transport.

Så længe pasformen er god og behagelig, kan du vælge en billigere model. Sørg dog for den er godkendt af EU til behovet, da den trods alt skal beskytte kroppens vigtigste del, nemlig hovedet. Vi anbefaler at vælge en moderne cykelhjelm der holder hovedet varmt om vinteren, og køler det ned om sommeren.

Udover en cykelhjelm bør du også have et par gode cykellygter. Disse kan være udstyret med moderne og kraftige LED lamper, og du kan endda finde et sæt der kan tages med på arbejdspladsen og oplades via USB mens du knokler. Så undgår du at løbe tør for batteri på vejen hjem.

Beklædning

Det kan være en god idé at investere i cykeltøj hvis du pendler frem og tilbage på arbejde. På denne måde undgår du at svede igennem dit arbejdstøj, og du kan holde dig selv og dit tøj friskt dagen lang.

Uanset om du shopper efter tøj til mænd eller kvinder, finder du et kæmpe udvalg på det danske marked. En simpel Google søgning efter “cykeltøj herre” kan række langt. Vi anbefaler at du vælger noget der er komfortabelt at have på.

Det vil sige at det skal være åndbart, og at det kan holde en god temperatur, uanset om du cykler om sommeren eller vinteren. Vælg gerne to sæt til dette formål, så vil du altid have lyst og overskud til at træde i pedalerne.

Andet udstyr

En god taske, rygsæk eller lignende er uundværlig for cykelpendleren. Skal du have din arbejdsbærbar med bør du vælge en regntæt taske, for en sikkerheds skyld, men mindre kan også gøre det. Det vigtigste er at den sidder godt og tæt, uden at stramme for meget.

Til pendleren kan det også være en god idé med et sæt regntøj. Der findes mange typer på markedet, men vi anbefaler et der har en lav vægt og som ikke fylder alverden. På den måde kan du altid have det med på farten uden at det tynger dig ned, og du vil samtidig også have plads til regntøjet i den taske du har valgt.

Sidst men ikke mindst anbefaler vi også en holder til din mobiltelefon. På denne måde kan du holde øje med tiden på en sikker og ansvarlig måde, såvel som skifte mellem din Spotify playliste, eller tjekke Google maps hvis du prøver en ny rute. Det giver dig også mulighed for at sætte tid på din pendling, så du samtidig kan gøre det til en sport at slå din rekordtid og komme i bedre form.

Uanset hvad, bør du vælge det udstyr der motiverer dig bedst muligt til at vælge cyklen frem for bilen eller bussen. God tur!