Derfor er massage en god investering for krop og sjæl

Sponsoreret indhold

Derfor er massage en god investering for krop og sjæl

Massage er ikke bare en behandlingsform.
Spørger du os, så er det en særdeles god investering for både krop og sjæl. I nogle tilfælde vil behandlingsformen faktisk helt kunne erstatte smertestillende medicin o.l. Om ikke andet kan det være et supplement, hvis man døjer med skader og skavanker. Her på siden venter dig en masse guldkorn om netop massage og behandlingens virkning.

Virkning 1 – stressreducerende

Det er en kendsgerning, at massage har en stressreducerende virkning. Er du derfor meget stresset, hvad end det skyldes travlhed på jobbet eller et turbulent parforhold, så kan massage være en del af løsningen. Stress kan meget let føre til spændinger og hovedpine, hvilket professionel massage kan gøre op med.
Når du ligger behageligt på briksen og kan mærke et par varme hænder på din hud, så vil du helt automatisk slappe af i kroppen. Den følelse bør du unde dig selv, hvis stress præger din hverdag negativt.

Virkning 2 – kan lindre smerter

Dernæst er det selvfølgelig ingen hemmelighed, at massage kan lindre eller sågar fjerne smerter. Mange danskere kan f.eks. nikke genkendende til, at massage er effektivt mod lænde- og rygsmerter.
Smerter og ubehag forhindrer dig ofte i at nyde livet og gøre de ting, du gerne vil, hvorfor der bør søges professionel hjælp. Og heldigvis hjælper massage, uanset om smerterne kommer sig af træning, dårlig søvn, for meget stillesiddende arbejde eller noget helt fjerde.

Virkning 3 – kan gavne dit immunforsvar

Ja, faktisk kan massage også gavne immunforsvaret.
Det skyldes først og fremmest, at behandlingen får kroppens blodomløb til at cirkulere mere effektivt, ligesom det kan hjælpe med at få bugt med de mange affaldsstoffer, der helt naturligt dannes i kroppen.
Førnævnte er ingen garanti for, at du ikke kan eller vil blive syg, men med regelmæssig massage er det muligt at reducere risikoen for dette.

Virkning 4 – kan gøre dig mere smidig

Drømmer du om at blive mere smidig, så er det ikke usandsynligt, at du kan få glæde af regelmæssig massage. Det er i hvert fald meget almindeligt, at kroppen bliver mere fleksibel og i det hele taget mere medgørlig, når den bliver løsnet op og masseret. At være smidig kan være belejligt i mange sammenhænge – især når det gælder sport og motion.

Virkning 5 – det er rart

Slutteligt er det selvfølgelig også muligt at opsøge en massør for fornøjelsens skyld. Det er trods alt en glimrende måde at forkæle sig selv på.
Viser dine tidligere erfaringer, at du bliver gladere, føler dig mere afslappet og får mere overskud gennem massage, så er det helt sikkert noget, du bør investere i.
Massage er i øvrigt en oplevelse, man kan dele med personer, man står nær – f.eks. en kæreste eller en god veninde.

Find en massør i din by

Storbyerne bugner af dygtige massører, men der er selvfølgelig også mulighed for at få massage, hvis man er bosat i en af de mindre byer. København er dog uden sammenligning den by, der huser flest massører – og helt naturligt taget byens størrelse i betragtning. Læs mere her, hvis du søger en københavnsk massør.