Anmeldelse: Nutramino Sports Drink Strawberry

Nutramino Sports Drink Strawberry er en klassisk sportsdrink med kulhydrater og elektrolytter. Den har et indhold, der har positiv indvirkning på flere aspekter af kroppen – og særligt på kroppens egen væskebalance. Derfor er det ikke blot en sportsdrink, der drikkes for smagens skyld; selvom den dog også smager glimrende.

Sponsoreret indhold
Nutramino---Sports-Drink

Hos Helseboost har vi haft fornøjelsen af at teste denne læskedrik. Ved første øjekast har hjernen svært ved at forbinde den iøjnefaldende blå farve med en sød sommerlig jordbærsmag. Men når man først har smagt den, bliver tankerne naturligt draget hen på en skøn sommerdag.

Sportsdrikken her er Nutraminos jordbær-variant. Der er ikke tale om en dominerede jordbærsmag, men nok nærmere en kombination af jordbær og andre sommerbær, og derfor måske også en smag der appellerer til de fleste. Skulle det være tilfældet, at du ikke er den store jordbær-fan, så findes sportsdrikken også i en mere eksotisk variant med mango. De sødlige smagsnoter og den læskende væske fungerer dog godt sammen, hvorfor det nok er de færreste, der ikke vil bryde sig om smagen af Nutramino Sports Drink Strawberry.

Foruden den gode smag, er det også en drikkevare, der består af en koncentration af vand, kulhydrater, salte og mineraler, der svarer til kroppens egen væskebalance. Derfor er det faktisk en rigtig nem og enkel måde at genetablere eller opretholde kroppens væskebalance på. Dette skyldes særligt dens indhold af elektrolytter.

Hvad er elektrolytter?

Elektrolytter er naturlige salte (mineraler), der er at finde i kroppens væsker. De fleste kender det nok mere under betegnelserne natrium, calcium eller kalium.

De forskellige elektrolytter har en positiv indflydelse på flere ting. Blandt andet er de vigtige for dit væskeoptag, men også for kroppens væskebalance. Desuden er de også med til at justere pH-balancen i kroppen, ligesom de evner at regulere hjerte- og muskelfunktionen.

De primære elektrolytter i menneskekroppen er de følgende:

  • Natrium
  • Kalium
  • Calcium
  • Magnesium
  • Klorid
  • Fosfat
  • Karbonat

Der kan opstå problemer i elektrolyt-niveauerne, hvis natrium-, kalium- eller calcium-niveauerne er ude af balance. Det kan du heldigvis undgå ved at opretholde en naturlig væskebalance. Det er selvfølgelig her, at Nutramino Sports Drink kommer ind i billedet, da det er en drikkevare, der kan bidrage til opretholdelse af væskebalancen.

Hvorfor er elektrolytter vigtige for kroppen?

Træner du en del? Går du til sport flere gange i ugen? Eller dyrker du ofte motion, hvor der er høj intensitet, og chancen for at svedperlerne drypper af dig er stor? I alle tre tilfælde er det uhyre vigtigt, at du formår at holde dit elektrolyt-niveau i kroppen afbalanceret, da man udskiller en masse væske og vigtige salte gennem sin sved.

Er din krop ramt af et lavt niveau af elektrolytter, kan det føre til muskeltræthed, svimmelhed og tilmed også ændringer i blodtrykket. Det er dog muligt at forebygge disse gener og opnå en bedre præstationsevne, hvis du sikrer en optimal elektrolytbalancen.

Har en god størrelse

Nutramino Sports Drink med jordbærsmag indeholder 500 ml. Derfor har den en god størrelse, som kan drikkes enten under eller efter en træning.

Den er udformet som en sportsdrikkedunk med en praktisk tud, du nemt kan drikke af.

Netop derfor egner den sig også til at blive drukket under træningen.