Alternativ behandler – tag dig af krop og psyke!

Sponsoreret indhold
alternativ behandler - helseboost

Mange oplever forskellige smerter i kroppen, der kan være ufattelig svære at komme til livs. Det kan både være fysiske såvel som psykiske smerter. Ofte kommer de fysiske smerter som et resultat af dårlige arbejdsstillinger eller en på anden vis overbelastet krop. I stedet for at gå på kompromis med dit velvære, så forsøg dig med alternativ behandling. Find en Alternativ behandler, som kan dække dit behov.

Hvad er alternativ behandling?

Alternativ behandling betyder sådan set bare, at behandlingen ikke bruges inden for sundhedsvæsenet. Behandling kan både udføres af autoriserede og ikke-autoriserede behandlere, og de brugte metoder er altså ikke noget der bruges hos læger og hospitaler. Læger kan dog sagtens anbefale en alternativ behandling som supplement til lægens egen behandling. Hvis du vælger at modtage alternativ behandling, kan det være en god idé at tjekke om din behandler er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Hvis din behandler er RAB-registreret betyder det, at behandleren har taget en sundhedsfaglig uddannelse på minimum 660 timer. Dette er nemlig et krav fra Sundhedsstyrelsen for at kunne bruge titlen RAB.

Kan hjælpe på både fysisk og psykisk smerte

Alternativ behandling bliver uden tvivl mere og mere populært. Særligt akupunktur har vundet indpas i Danmark, og det er der nu også god grund til. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at akupunktur kan reducere eller helt fjerne smerter og andre lidelser. Akupunktur kan hjælpe på både ledsmerter og muskelsmerter, og har også en positiv virkning på kroniske smerter – nogle har endda oplevet helt at slippe af med smerterne. Dog skal det forventes, at smerterne kræver flere behandlinger, for at komme dem helt til livs.

Akupunktur kan også hjælpe på psykiske smerter eller psykiske ubalancer. Akupunkturen stammer fra traditionel kinesisk medicin, hvor der netop ikke skelnes mellem det fysiske og det psykiske. En psykisk ubalance kan være lige så belastende som en fysisk ubalance, og mange vil opleve en mere balanceret krop, hvis også psyken er balanceret.

Få hjælp til fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling i form af akupunktur er en relativ uberørt behandlingsmetode, men flere oplever gode resultater med akupunktur. Der kan være mange forskellige årsager til uønsket barnløshed, og derfor er behandlingen af netop dette også konstrueret individuelt. Det kan både være fysiske og psykiske belastninger, som gør det svært at blive gravid. Akupunktur kan blandt andet hjælpe med at løsne eventuelle stress ophobninger i kroppen, som ofte kan besværliggøre det at blive gravid.