5 aktiviteter til polterabend

Skal du i gang med planlægningsfasen af en polterabend for din ven, som snart skal sige ja til kvinden i sit liv? Så ved du også, hvor meget arbejde der ligger i sådan et polterabend. Der er mange opgaver, der skal fordeles. 

Sponsoreret indhold
venskaber helseboost

Står du med ansvaret for aktiviteter, kan det være en svær opgave – man vil jo helst arrangere den fedeste fest i mands minde, og det er noget af en byrde!

Her skal du så vidt muligt forsøge at tage hensyn til alle gæsternes behov og evner, men samtidig skal du altid have gommen i fokus – det er trods alt ham, der skal fejres.

På dybt vand? Bare rolig. Vi har samlet 5 aktiviteter, som alle kan være med til. 

1. Konkurrencelystne gæster? Tag ud at bowle

Selvom det ikke umiddelbart lyder som den vildeste aktivitet, kan en tur i bowlinghal være et rigtig fint tidsfordriv imellem aktiviteter. Det behøver ikke at optage mere end halvanden time af dagen, men det er en god måde at engagere gæster af alle aldre.

I bowlinghallen kan I samtidig nyde kolde øl og gode snakke, imens der ventes på, at det bliver ens tur. 

2. Sæt gang i festen med en stripper i København, Århus eller Aalborg

Selvom det ikke er den mest stuerene aktivitet, kan alle have sjov med at se en stripper i København eller enhver anden storby, I er i. 

Her kan I vælge at bestille bord til en hel aften, ligesom I kan tage det som et stop på vejen til byen. Gommen kan både nyde de forskellige stripshows, der bliver vist, eller også kan I give ham en helt privat lapdance. 

3. Trænger gommen til at lære nogle nye tricks? Tag på madkursus

Hvis du synes, gommen trænger til at lære lidt nye madretter, kan hele holdet tage på et kokkekursus. Det vil gommens partner helt sikkert også blive glad for.

Her står I sammen og laver mad i grupper. Det er en sjov måde at få alle med på, og så har I desuden ordnet en frokost. I skal altså ikke videre for at spise, men kan istedet nyde kolde drikke og lækker mad, hvor I er.

4. Udvid jeres horisonter med en øl-, whisky- eller kaffesmagning

En mere stille og rolig aktivitet er at tage på smagning af alkohol eller kaffe. 

Det kan være alt fra gin til vodka til whisky til specialøl. Her kan alle igen være med, og det kan både foregå i et højt tempo eller helt stille og roligt. Og så får I lov til at få noget dejligt koldt at drikke endnu en gang. 

5. Klar på en udfordring? Prøv escape rooms

En af de nyeste aktiviteter, som har modtaget stor ros de sidste par år, er escape rooms. Her bliver I lukket inde i et rum, der er designet specielt til, at I skal finde vejen ud. Her vil det selvfølgelig være optimalt at indsætte gommen som leder af gruppen, så han virkelig kan komme på prøve. 

Det er hverken klaustrofobisk eller farligt, men mere som en aktivitet i en forlystelsespark. Arbejder I sammen, og finder I de forskellige ledetråde, kan det være, I slår tidsrekorden!