Skal sport være en større del af dit liv?
Sport kan sagtens være lig afslapning Der er mange måder, hvorpå du kan få...
Karry er et indisk blandingskrydderi, der er rigtig populært at spise sammen med ris. Der findes et utal af madretter, både med og uden ris, hvor karry spiller en prominent rolle. Karry kan dog være noget vanskelig at brænde af. I denne artikel får du 3 gode råd til, hvordan du bærer dig ad med at bruge karry i din madlavning.
Skrevet d. 6. september 2024 af Helseboost
Karry er et meget populært og højtelsket krydderi blandt danskerne. Så højt at vi faktisk bruger det til en af de madretter, der er med til at repræsentere den danske madkultur, nemlig boller i karry.
Den danske madkunst henter også meget inspiration fra asiatiske kulturer, hvor karry og chili fylder rigtig meget i køkkenet. Der er nye retter, der finder vej til Danmark hele tiden.
Hvordan bruger man karry? Aromastofferne i karry bliver først for alvor udløst, når krydderiet bliver ristet. Det er der, den ikoniske duft og smag bliver rigtig fremtrædende og gør retten ekstra appetitlig. Men hvordan brænder man karryen korrekt af, og hvordan undgår man, at det brænder på? Herunder finder du 3 tips til at brænde karry af helt rigtigt.
Når du skal brænde karry af, skal du:
Når duften af karry bliver mere fremtrædende og farven bliver mørkere, er karryen klar til at blive brugt i din karryret.