Har du sensitiv hud? Så skal du gå efter en creme til rosacea

Er du en af de mange, der har sensitiv hud, der hurtigt reagerer (og som regel på det mindst)? Hvis det er tilfældet, er det vigtigt, at du sørger for at passe ekstra godt på din sarte hud. Det kan du blandt andet gøre ved at have de helt rigtige hudplejeprodukter klar til brug hver eneste dag.

Sponsoreret indhold

Det er særligt vigtigt, du plejer din hud, hvis din sarte hud skyldes, at du lider af hudsygdommen rosacea. Heldigvis kan du få en creme til rosacea, som kan mildne den permanente betændelsestilstand, du oplever i huden.

Kom rødmen til livs med en effektiv creme til rosacea

Hvis du lider af rosacea, så kender du uden tvivl til det store ubehag, der desværre følger med den hudsygdom. For at mildne det ubehag, bør du pleje din hud grundigt. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge en creme til rosacea hver dag.

Med en creme til rosacea kan du mindske dine symptomer og endda holde nogle af anfaldene tilbage. Bruger du en creme til rosacea, der indeholder olie, så går den ind og giver din hud et ekstra beskyttende olielag ‒ og det har din sarte hud hårdt brug for at få.

Hvor ofte skal du bruge din creme til rosacea? 

Det er vigtigt, at du sørger for at bruge din creme til rosacea hver eneste dag i en periode på to til seks måneder ‒ også selvom du ikke oplever udbrud af rosacea. Årsagen er, at du ved daglig brug får styrket og beskyttet din hud bedst muligt, så den bedre kan stå imod, når der opstår anfald.

Når du skal bruge dine creme til rosacea, så fordel produktet mellem hænderne, inden du påfører cremen i ansigtet. Det vil skåne din sarte hud mest muligt.

Undgå kulde, direkte sol og alkohol, hvis du har særlig sensitiv hud 

De symptomer, der er på rosacea, kan variere en hel del. Der er dog stadig en række gode råd, du uanset hvad kan skrive dig bag øret, hvis du lider af sensitiv hud og derfor gerne vil beskytte din hud mest muligt.

Det er for eksempel en god ide at undgå både stærk kulde og direkte kraftigt sollys. Derudover bør du også være opmærksom på ikke at indtage for stor en mængde af alkohol eller stærk mad, da det kan forværre de symptomer, du oplever med din sensitive hud.

Sørg desuden for at være god ved dig selv. Det gælder både i form af at undgå psykisk stress og ikke mindst pleje din hud dagligt ‒ for eksempel med en mild hudplejerutine og en god creme til rosacea.