Sådan kommer du godt i gang med yoga

Yoga er i særdeleshed et træningssystem, som har taget danskerne med storm. Den yderst gavnlige træningsform for både krop og sjæl hitter markant hos kvinderne, men er også begyndt at vinde indpas hos mænd i en bred aldersgruppe. Her er altså tale om en aktivitet, der kan dyrkes af både mænd og kvinder på tværs af forskellige aldersgrupper. Skal vi også hjælpe dig godt i gang med yoga? Så læs videre.

Sponsoreret indhold
kvinde dyrker yoga indendoers

Hvem er yoga henvendt til?

Dette spørgsmål kan vi i princippet besvare med ét ord; alle.

Om man er ung eller gammel, så kan man opnå en lang række fordele ved at dyrke yoga. Du kan bl.a. forvente at få følgende ud af det:

  • Reduceret stressniveau
  • Bedre fordøjelse
  • Ro i sindet
  • Øget styrke
  • Øget smidighed
  • Øget koncentration

.. og vi kunne blive ved med at nævne fordele i flere dage!

Yoga virker på mange måder, men den konkrete virkning kan variere fra person til person. Derfor er det vigtigt, at du giver det en chance, så du kan se og opleve, hvad yoga kan gøre for dig. Måske er denne særlige form for træning dét, der kan gøre, at du får en mere velfungerende hverdag med mindre stress, øget velvære og øget koncentration. I så fald vil hver eneste yogatime være givet godt ud.

Gør yoga til en fast del af din hverdag

Med dette mener vi ikke, at du nødvendigvis skal dyrke yoga hver dag. Det er du velkommen til at gøre, men er tiden ikke til det, så er det også fint at dyrke yoga 3-4 gange om ugen e.l. Der findes et væld af forskellige øvelser, så der er ingen fare for at køre træt i det, selvom man træner hver dag eller næsten hver dag. Det er dog vigtigt, at man husker at variere ens træning. Dette kan evt. ske i samarbejde med en personlig træner / instruktør.

Har du brug for en personlig yoga instruktør?

I så fald er hjælpen heldigvis nær.

RaskRask er en af de virksomheder, som ikke kun tilbyder massage, men også yoga i hjemmet. I den forbindelse kan du få besøg af en dygtig yoga instruktør, som kan hjælpe dig rigtig godt i gang. Bookingen foregår nemt og bekvemt på nettet, hvor du kan danne dig et overblik over, hvilke instruktører der er tilgængelige nær dig. I samme ombæring kan du vælge et tidspunkt, som passer dig. Når bookingen er gennemført, så kan du læne dig tilbage og vente spændt på, at yoga instruktøren kommer til dig.

PS: Yoga er også for gravide – prøv med fordel gravidyoga under din graviditet