Din telefons helbred er vigtigt at passe på

Stort set alle danskere render rundt med én eller anden form for smartphone i deres hænder dag ud og dag ind, og selvom det måske ikke er det sundeste for kroppen, så er det på mange måder blevet den nemme vej ud af kedsomheden. Mobilerne bliver større og større, og eftersom de fleste efterhånden består mest af glas, så er deres helbred meget udsat, hvis man ikke gør noget for at passe på sin telefon. Her kan et cover være forskellen mellem en stor regning og et lettelsens suk, og når man kan få et cover til en god pris, så kan det næsten ikke betale sig at lade være.

Sponsoreret indhold
mobilcover panzerscreen.dk

Køb et cover, der er testet og virker

Selvom mobilcovers generelt kan fås til meget lave priser, så er det bestemt ikke alle de forskellige mobilcovers, der kan holde til belastningen, når man taber sin telefon. Dette gælder ofte for de billigste kombattanter fra Kina, der sjældent kan sikre telefonens helbred, når den møder et betongulv, og derfor bør man ikke være helt ukritisk, når man vælger et mobilcover.

Når man shopper efter et cover til sin smartphone, så er det en stor fordel at vælge de modeller, der faktisk er testet og har garanteret virkning. Disse covers er naturligvis en del dyrere end deres søskende fra Kina, men omvendt kan man være mere tryg ved, at coveret nu også beskytter ens dyrebare telefon, når uheldet er ude. Kvalitetscovers er det bedste, man kan gøre for at holde sin telefon fra skrammer – og der er alt fra et iPhone til et Motorola Cover, der kan fås i en god kvalitet.

Et panserglas er en rigtig god investering

Udover et cover, der kan dække bagsiden af telefonen, så er det også altid investeringen værd, hvis man køber et godkendt panserglas til sin telefon. Panserglas kan fås i mange forskellige kvaliteter, og her må man bare igen sige, at det sagtens kan betale sig at gå efter den dyrere variant. Ofte vil man kunne få 3 eller 4 panserglas til sin skærm for den pris, som en ny skærm ville koste, og det kan derfor altid betale sig at sætte et panserglas på telefonen.

Hvis du gerne vil have fuld funktionalitet, men samtidig den højest mulige sikkerhed, så kan det betale sig at se efter nogle af de nyere versioner af panserglas, der er utrolig tyndt, men utrolig holdbart.