Kan man få fjernet vorter, uden at få ar?

Der er mange, der har et ønske om at få fjernet en eller flere vorter. En stor del af dem, der ikke får det gjort, afholder sig fra det, fordi de er bange for, at det giver ar. Efterlader det et ar, vil de fleste nemlig mene, at de er lige vidt. Derfor er der mange, der lader deres skin tag, gammelmandsvorter, milier, knopper på øjenlåget eller deslige være, fordi de ikke vil gøre det værre. Faktum er dog, at det sagtens kan lade sig gøre at fjerne det, uden at det giver et ar.

Sponsoreret indhold
2 - Helseboost.dk - Albaph.dk

Fjernelse af gevækster sker ofte med laser

Der findes flere måder, hvorpå man kan fjerne vorter mv. I de fleste tilfælde er det dog en laser, der bliver brugt til formålet. Det er der flere grunde til, men det handler dog i høj grad om, at det er en både nem og effektive måde at fjerne dem på.

Hertil har laser også den fordel, at det ofte er en meget skånsom måde at fjerne gevækster på, hvilket vil sige, at der er en minimal risiko for, at der efterlades et ar. I nogle tilfælde er det dog nødvendigt med afskæring, hvis vorten f.eks. er meget stor.

Få det altid udført af en specialist

Hvis du har i sinde at få fjernet en eller flere af sådanne gevækster på din hud, er det meget vigtigt, at du ikke overlader det til hvem som helst. I stedet skal du sørge for, at det er en specialist med stor erfaring, der får lov til at stå for det.

F.eks. kan du vælge at besøge Albaph her, hvor du kan få hjælp til at få fjernet vorter mv. af en af deres speciallæger med ekspertise i hudens sygdomme, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Hvad koster det at få fjernet vorter?

Til trods for, at man ganske gratis kan få udført en lang række behandlinger og operationer gennem det danske sundhedsvæsen, er det ikke tilfældet for fjernelse af vorter. Det er nemlig et kosmetisk indgreb, hvorfor du selv skal betale for det.

Heldigvis er det sjældent videre dyrt, hvorfor du ikke bør lade prisen stoppe dig, hvis det er vigtigt for dig, at den eller de fjernes. Som udgangspunkt kan du forvente en pris på mellem 1.500 kr. og 2.500 kr., hvis der gør bruges af laser til formålet.