Hvordan får man et langt og lykkelig liv? 

Mange stiller det spørgsmål til personer som bliver mere end 100 år. 

Sponsoreret indhold
to kopper

Hvad er hemmeligheden? 

Hemmeligheden er nok, at der faktisk ikke er nogen bestemt ting, man kan gøre. Der findes ikke nogen nem vej. I stedet handler det om hele rejsen, selvom det måske er ved at være en kliché. Vi kommer bare ikke udenom, at det i høj grad handler om hele rejsen, da det jo ikke er destinationen der er vigtig. 

Det kan godt være, du har et mål. Et mål som vil gøre dig glad eller hvad det nu kan være. Omvendt hvis du har opnået det mål, hvor du har smidt alt overbord og gået på kompromis med alle dine værdier, så kan målet sådan set være irrelevant. 

Derfor handler det om, at du får opbygget en god hverdag, hvor du kan se dig selv i øjnene, når du står op. På den måde sikrer du automatisk, at du når dit mål om et lykkeligt liv, eller hvad det nu kan være. 

Vær åben over for verden, og verden vil åbne sig op for dig 

Hvis du konstant går og er negativ, vil du helt automatisk få en verden, som jo netop også er negativ. Derfor er det vigtigt, du har et positivt og en åbensindet tilgang til verden. 

Det kan sagtens være, du er i en situation i dit liv, hvor du har meget svært ved at være positiv. Det oplever vi alle højest sandsynligt. Heldigvis kan du gøre så meget for “kunstigt” at gøre dig glad. Resultatet er nemlig, at du ender med at blive rigtig glad. Herigennem findes grunden også til, at mange går til latterkursus, hvor man kunstigt stimulerer grin. Det smitter nemlig og det udløser nogle signalstoffer i hjernen, som er meget til at påvirke glæde. 

Måske kan det være grænseoverskridende at prøve nye ting af, men livet er simpelthen for kort til ikke at prøve, hvad som helst af. For eksempel at få en dildo i røven, selvom det for nogen kan være grænseoverskridende, så kan selve oplevelsen være med til at gøre dig lykkeligere. Især fordi du tog et valg om at prøve noget nyt, men også fordi du valgte at gøre noget, du ellers ikke kunne forestille sig gøre.