Har du problemer med din hovedbund?

Rigtig mange danskere døjer med problemer med deres hovedbund. Det kan være at du overproducere olie, og dit hår dermed kommer til at se rigtig fedt ud? Eller måske døjer du meget med skæl for tiden? I denne artikel får du nogle gode råd om, hvad du skal stille op, hvis du døjer med problemer med din hovedbund.

Sponsoreret indhold

Tag en snak med en professionel frisør

Hvis du døjer med problemer med din hovedbund, så er det altid en god ide at tage en snak med en professionel frisør. En god frisør ved en hel del om hår. Og de kan derfor også meget bedre vejlede dig i, hvad du skal stille op med din hovedbund.

En frisør kan også meget nemmere at fortælle dig, præcis hvad problemet er. Selvom din hovedbund virker rigtig tør, så kan det faktisk godt være et resultat af, for eksempel, at den overproducerer olie. Og derfor forsøger din hovedbund at udtørre sig selv igen, hvilket resulterer i en udtørret hovedbund.

Husk at tage denne snak med en rigtig god frisør. En frisør er skam ikke bare en frisør. Der kan være meget stor forskel på en persons viden, alt efter hvilken type uddannelse de har haft. Prøv derfor at undersøge din frisør nøje, før du tager denne snak med dem.

Hvilken shampoo bruger du?

Det er samtidig vigtigt at overveje nøje, præcis hvilken shampoo det er man benytter. Der er meget stor forskel på shampooer alt efter hvilke ingredienser der er i produktet. Vær sikker på at du ikke bruger en shampoo, der er alt for hård ved din hovedbund.

Meget ofte kan din frisør anbefale en bestemt type shampoo, som kan hjælpe dig med dit problem.

Har du psoriasis?

Det er også en god ide at finde ud af hvorvidt du har psoriasis. Alt for mange danskere lider af denne sygdom, som kan ses på hovedbunden. Læs om psoriasis her og se, hvorvidt symptomerne på denne sygdom passer til dig.

Hvis du har en mistanke om at du lider af psoriasis, så er det en god ide at tage en ordentlig snak med din læge omkring det. Der er forskellige hjælpemidler han eller hun kan give dig, som kan forbedre din situation.

Der er ingen grund til at lide alene med psoriasis. Søg derfor hjælp hvis du har behov for det.