Frisk luft er godt for børn

Det kan virke cliché, fordi vi ved alle sammen at frisk luft og bevægelse er sundt, men får vi praktiseret dette nok i hverdagen? At være ude i naturen og få frisk luft er godt for vores krop, som har nemmere ved at slappe af hvis den har fået frisk luft. Du kender det med garanti - du har været ude i den friske luft en hel dag, hvorefter at når du kommer hjem melder sig der en straks træthed og varme kinder.

Sponsoreret indhold
barn for frisk luft på cykel

Har du tiden?

Du ved godt at det er sundt, men vi får det ikke praktiseret nok i hverdagen. Måske er det fordi at vi som generation er mere stressede end nogensinde før? Når vi endeligt er hjemme, så skal aftensmaden laves, madpakkerne smøres mfl. – Det kan mildest talt være svært at finde tid til lige at pleje kroppen med noget frisk luft.

Tag cyklen til og fra arbejde

En oplagt måde at få frisk luft er ved at tage cyklen til og fra arbejde. Hvis du afleverer dit barn i daginstitution om morgenen, så er det en oplagt mulighed for at få lidt frisk luft til barnet også, da du selvfølgelig blot har dit barn med i en cykelstol.

En cykelstol er nem at have med at gøre, men der er selvfølgelig også kvalitetsforskel på disse. Hvis du ikke ved hvilken model som du skal anskaffe dig, så findes der mange brugbare guides på internettet, som kan hjælpe dig med at finde den helt korrekte cykelstol til dig. Du skal blot søge efter cykelstol test, så finder du med garanti en test du kan bruge til at blive klogere på dette.

Motion er sundt! Gå aldrig ned på motion

Vi ved det alle sammen, får det ofte at vide, men ender alligevel med aldrig at få gjort noget ved det. Men hvorfor er det, at vi ikke tager vores egen sundhed seriøs? Det er tid til at du begynder at fokusere på din egen sundhed. Selvfølgelig skal du ikke lave en komplet livsstilsændring fra den ene dag til den anden, men det er de små skridt som gælder. Du ved at du er i stand til at løbe en tur, men formår ikke at gøre det – det er ved at være tid til at du kommer igang med at praktisere din egen sundhed – det er vigtigt for vores krop og velvære.

Hvis du blot ønsker at spise sundere, så finder du også nogle nemme og sunde opskrifter her på HELSEBOOST.

Ud at få lidt frisk luft, få brugt kroppen! Vi bor i et smukt land, hvor der er rig mulighed for at opleve natur. Tag eksempelvis den danske vestkyst, med lange og bredde sandstrande – her er det svært blot at sidde inden døre. Oplev Danmark og sug den friske luft til dig – du vil ikke fortryde det! 🙂