Et dansk udviklet bookingsystem der virker

På Helseboost taler vi med mange forskellige slags selvstændige erhvervsdrivende inden for sundhed- og wellnessbranchen. Herunder frisører og behandlere, og fælles for dem alle, er at det er alfa omega med et godt bookingsystem, der kan være med til at mindske administrationen, og dermed sikre den enkelte forretning har mulighed for at bruge tiden på det som man er uddannet til – nemlig at tage hånd om sine kunder. Derfor har vi netop i dette indlæg i samarbejde med Planway fokus på at få valgt det rette bookingsystem. Læs med.

Sponsoreret indhold
Teknologi og sundhed

Et bookingsystem der gør det nemt for din forretning

Planway er et dansk udviklet bookingsystem, der dagligt hjælper danske erhvervsdrivende med at gøre bookingprocessen nem og overskuelig. Bookingsystemet har et stort udvalg af funktioner, herunder online booking, betaling, kassesystem og statistik. Ydermere er systemet med til at reducere udeblivelser, da det automatisk sender påmindelse til kunden omkring aftalt tid, og kan ligeledes håndtere flere afdelinger, hvis man har en klinik i flere byer.

Systemet er både smart for kunden, men i høj grad også for den selvstændige, da det ofte kan være det administrative der kan dræne en forretning, og ikke mindst arbejdsglæden ved at være selvstændig.

Når vi har talt med klinikker der anvendes bookingsystemet, er der flere af dem som beskriver det som en ”no brainer”. Time is money, hvorfor det giver super god mening at fokusere på hvad man er god til, og lade andre behandle områder hvor der kan optimeres – såsom Planway kan gøre det.

Mere end 4000 behandlere er allerede tilknyttet

Mere end 4000 behandlere er allerede tilknyttet hos Planway, der vidner lidt om kvaliteten i systemet og den høje efterspørgsel deres hjælp har blandt behandlerne.

Det er en helt central del af at drive en lukrativ forretning, at man har styr på et ”kedeligt” område for mange, nemlig bookingprocessen, da det er med til at brødføde klinikken og skabe den nødvendige omsætning, der er med til at betale regninger og skabe afgørende vækst.

Et bookingsystem der kan tilpasses

Er du selv klinikejer, eller kender nogen der er, kan vi varmt anbefale at du undersøger Planway, og læser mere omkring deres system.

Alle forretninger er individuelle, hvilket også gør at systemet kan tilpasses den enkelte klinik, og man som virksomhedsejer kan få mest mulig ud af systemet. Dette er en kæmpe fordel, da man tage alt det som der fungerer godt fra de andre klinikker, også implementere de nødvendige detaljer, der gør at det passer spot-on på ens egen klinik.