Er trappen blevet en forhindring?

Der kan komme et tidspunkt i livet, hvor trappen eller overetagen kan blive et mareridt at skulle bevæge sig op af. Få et indblik i hvad en trappelift kan gøre for dig, eller din pårørende, som ønsker mere frihed og tilgængelighed i hverdagen.

Sponsoreret indhold

Invester i en trappelift

Der kommer et tidspunkt i sit liv, om man vil indrømme det eller ej, hvor man ikke kan klare den store fysiske aktivitet mere. Leddene bliver slidte og kroppene ligeledes trætte. Der er desværre flere og flere, som er afhængige af at komme op og ned af trapperne i deres fritidshjem, bolig eller andet. Derfor kan en trappe lift være løsningen for dig, eller en pårørende, som har brug for en ekstra hånd og støtte i hverdagen.

Hos Opadtrappen.dk kan du se et stort udvalg af stole- og trappelifte, og deres mange modeller, hvor du helt sikkert kan finde den model, som passer til dig og vigtigst af alt – passer til dine behov og ønsker, så din hverdag kan blive bedre, og du kan bruge energi et andet sted. Måske på børnene, eller børnebørnene?

Hvad er prisen på en trappelift?

Der er mange der vælger trappelifte, og lifte generelt, fra – grundet prisen. Der er mange der tror, at det ubegribeligt dyrt, men sådan er det i realiteten ikke, da det er en investering værd, hvis du ønsker mere frihed og energi til andre sjove ting i hverdagen, end at skulle opkræve alt energi til at komme fra a til b.

Prisen på en stole- eller trappelift – kært barn har mange navne – er meget forskelligt og varierer alt efter hvor stor den skal være.

De parameter der spiller ind, når man skal fastsætte prisen på en stole- og trappelift er primært baseret på hvor langt liften skal kunne køre op af den pågældende trappe. Derudover skal der også vurderes pladsen på den pågældende trappe, da der skal være plads til et “stop” forenden og i toppen af trappen. Hvis der ikke er der, så kan der være behov for at der bliver lavet plads til dette, hvilket selvfølgelig vil gøre at prisen stiger. Derudover er der andre praktiske forhold, som man skal tage stilling til ved installation af trappelift.

Du kan kontakte Opadtrappen.dk for en uforpligtende snak, hvor du kan stille dine spørgsmål og måske få et pristilbud på en trappelift, som passer til dig og dine behov.