Derfor skal du altid have et ekstra hygiejnebind med i tasken

Sponsoreret indhold

Er du også hende, som elsker at have styr på tingene og være foran alle de andre? Så har du sikkert også overvejet at have et ekstra hygiejnebind med i tasken, når du skal ud på eventyr i løbet af dagen (eller natten). Men hvorfor er det lige, at det er så rart at have et ekstra hygiejnebind med dig rundt? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du altid skal have et ekstra hygiejnebind med i tasken.

Være hende med bind i venindeflokken

Vil du også gerne være hende den tjekkede med styr på tingene i din venindeflok? Så kan du faktisk komme rigtig langt ved at have et ekstra hygiejnebind med i tasken, så du altid har et at tilbyde, hvis en af dine veninder pludselig skal bruge et bind. På den måde vil dine veninder altid gå til dig, når de har problemer med menstruation og nok også med mange andre af deres problemer. Så bliver du hurtigt en helt uundværlig del af venindeflokken, og hvem vil ikke ses som uundværlig? Hvis du er på et offentligt toilet, og du ser en anden kvinde som mangler et bind, kan du også være redningskvinden, som kommer kvinden på toilettet til undsætning med et hygiejnebind. Det vil hun helt sikkert være dig taknemmelig for, og du har reddet hendes dag.

Du ved aldrig, hvornår et bind er nødvendigt

Men selvom det er dejligt at kunne redde alle dine veninder (og fremmede kvinder med uventet menstruation), kan et ekstra hygiejnebind i tasken også sikre dig selv, hvis du pludselig skulle glemme, hvornår din menstruation skulle starte, og du derfor pludselig skal bruge et hygiejnebind. Det er nemlig ikke altid, man kan regne ud, hvornår ens menstruation skal komme – især ikke hvis du ikke bruger nogle former for prævention med hormoner i. Selv hvis du for eksempel har en p-stav eller en spiral, kan man aldrig rigtig regne med, hvornår man får sin menstruation. Og hvis man er på p-piller og tit springer sin menstruation over, kan man nemt komme til at pletbløde i utide. Så er et ekstra bind i tasken virkelig det, som kan redde dig selv, hvis du en dag skulle stå og mangle et hygiejnebind eller måske en tampon, hvis du er mere til det.

Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du skal have et ekstra hygiejnebind med i tasken.