3 tips til ultimativ afslapning i denne weekend

Det er ikke altid nemt at lade hele verden vente, ligge sig tilbage og blot nyde tiden, som passerer. Det kan være svært at finde ro, når hverdagen er fyldt med rugbrødsmadder, madplaner og vasketøj. Weekenden er efterhånden et helligt frirum for mange af os, og den skal bruges på absolut afslapning. Det er dog meget individuelt, hvordan vi slapper bedst af, så selvom der findes mange råd derude, er det vigtigste du kan gøre at lytte til dig selv.

Sponsoreret indhold
Afslapning

Udlev din indre diva – på sofaen

Hvem er ikke vild med store gallakjoler, glimmer, palietter og lidt fed musik. Du er heldig denne weekend, for årets Melodi Grand Prix 2021 nærmer sig. Det er tid til at finde din indre diva frem. Her skal du virkelig give den gas. Det handler om at finde de helt perfekte snacks, printe stemmesedler og pynte stuen op med glitter helt op til taget. Det vigtigste ved det hele er, at du også stadser dig ud. I aften er der ingen pyjamas, den står udelukkende på kjole, glimmer og høje sko! Hvis du stadig mangler spænding så tjek lige odds Melodi Grand Prix 2021.

Tid til lidt mindfulness

Mindfulness er efterhånden blevet lidt af et modeord og derfor har det mistet en del af dets betydning. Dog handler det i bund og grund blot om at være bevidst og tilstede. Det kan virke overvælende med udvalget af selvhjælpsbøger i din lokale bogforretning, men du kan være helt rolig. Du behøver ikke at investere flere tusinde kroner i bøger, juice, musik og kurser for at dyrke mindfulness. Det eneste, du har brug for er et roligt miljø – hvad end det er indenfor eller udenfor. Når du har fundet det perfekte sted, så handler det om at være bevidst. Det betyder, at du skal lukke øjnene, lytte til fuglene, dufte luften og mærke, at du er i live. Hvis du finder det udfordrende, så gør du det med garanti rigtig. Mindfulness kan også udøves, mens du er i bevægelse så prøv eventuelt kræfter med en gåtur eller noget yoga og find dét, der passer bedst til dine behov.

En tur i det fri – alene

Det behøver ikke at være tabu, når du rejser alene. Det kan virke skræmmende og grænseoverskridende at skulle gå tur, spise ude eller tage på ferie alene. Dog er der meget selvindsigt og afslapning at hente, hvis du tillader dig selv at gribe oplevelsen – helt alene. Book en hytte langt væk fra byen, tag på den café nede ved åen, som du altid går forbi om sommeren.