3 tips til at spare penge på dit madbudget

De fleste af os har travle hverdage med arbejde, børn, familie, venner, fritidsaktiviteter og andre ting der er med til at fylde vores kalender op. Det er med til at gøre at man ofte handler ind på vejen hjem, hvilket kan være praktisk, men det kan også ende med at koste en del flere penge, end man egentlig behøver at bruge på sit madbudget. Hvis du føler at du bruger lidt for mange penge på dit madbudget, så får du her 3 tips til hvordan du kan sætte det i system og spare penge, som du kan bruge på andre ting.

Sponsoreret indhold
mad-helseboost

Køb stort ind

Mange supermarkeder har gode tilbud, hvis man køber i større mængder. Det kan derfor være en fordel kun at handle en gang om ugen, eller en gang hver 14 dag. På den måde kan man købe store mængder og spare penge på sit indkøb. Dette kræver selvfølgelig også at man har pladsen til det, så hvis ikke man allerede har en, så kan det være en god idé at investere i en stor fryser og/eller et større køleskab. Hvis man har plads til det, kan man også gå ud og investere i en god gammeldags kummefryser, hvor der let kan være mad til en måned, hvis man sætter tingene lidt i system og forbereder måltiderne i forvejen.

Lav store portioner

Når du laver mad, så kan du med fordel lave store mængder som du så kan fryse ned. På den måde har man altid måltider liggende klar i fryseren, som man kan tø op og varme igen. Denne mulighed passer rigtig godt ind i en travl hverdag, hvor man bare tager måltidet ud om morgenen, sætter det i køleskabet, og så er det klar til at blive varmet op, når man kommer hjem efter en lang og travl dag. Dette sparer dig både for indkøbsturen, men også for en masse tid.

Måltidskasser

En tredje mulighed som er blevet utroligt populær igennem de seneste par år, er måltidskasser. Fordelen ved måltidskasser er at alt hvad du skal bruge til et måltid, er med i kassen, som bliver leveret direkte til din dør. Det eneste du skal gøre, er at lave maden og tage opvasken. Nogle firmaer der tilbyder måltidskasser, tilbyder også færdige retter som bare skal i ovnen, på panden, eller i en gryden, og så varer det ikke længen inden i alle sammen kan sætte jer ned og nyde et lækkert måltid.