Veganske påskæg – 3 nemme & lækre opskrifter

Vi befinder os midt i påskeugen - måske er du endda allerede gået på ferie? I så fald er det en rigtig dejlig tid, hvor man mødes med familie og venner. Liv deler i dette indlæg nogle veganske 'treats' med os i form af påskeæg. Haps. ?

Veganske påskeæg - hjemmelavet

Det slog mig inden dagens forelæsning, at jeg af alle mennesker ikke ejer en påskedekoration overhovedet. Værre, at jeg heller ikke havde kreeret mig selv en rigtig påsketreat. Her kom denne ide som det største gule påskelys, så jeg måtte finde en matchende trøje frem:

Blåbær/cashew VEGANSK PÅSKEÆG:

  • Medjooldadel
  • Cashewsmør
  • Blåbærmarmelade (fx fra Clearspring, sødet med æble – findes i Helsekosten)
  • Cashewnød
  • Chokolade (fx Loving Earth Mylk)

Kirsebær/pekan VEGANSK PÅSKEÆG:

  • Medjooldadel
  • Jordnøddesmør/peanutbutter
  • Kirsebærmarmelade (fx fra Clearspring, sødet med æble – findes i Helsekosten)
  • Pekannød
  • Chokolade (fx Loving Earth Dark)

Jordbær/mandel VEGANSK PÅSKEÆG:

  • Medjooldadel
  • Sesamsmør/tahin
  • Jordbærmarmelade (fx fra Clearspring, sødet med æble – findes i Helsekosten)
  • Mandel
  • Chokolade (fx Loving Earth Lemon)

De bliver rigtig flotte med et drys glimmer (Mill & mortar skulle være veganske – findes i Helsekosten).
Jeg vil lige slå et slag for min yndling, Loving Earth rå chokolade. Det er efter min mening dét, der virkelig gør disse påskeæg til en vinder.

Jeg håber, at de vinder dit hjerte ❤
Rigtig god påske

Liv
Livv.dk

Ps. har du spørgsmål til én af de tre opskrifter, er du velkommen til at smide en kommentar i feltet nedenunder. 

Veganske påskeæg - hjemmelavet Veganske påskeæg - hjemmelavet Veganske påskeæg - hjemmelavet Veganske påskeæg - hjemmelavet