Således kan dating gavne dit helbred

Ja, du læste faktisk rigtigt. Forskning har vist, at der er andre ting end sport, sund mad og søvn, der kan have en positiv indvirkning på dit helbred. Kærlighed – herunder dating – kan også smitte positivt af på din livsglæde og generelle velvære. Dermed ikke sagt, at man skal sige jobbet op for at kunne date fra morgen til aften. Ønsker du svar på, hvordan du kan date dig til en bedre psyke og fysik, så fortsæt læsningen. Der venter dig en masse ny viden i artiklen.

Sponsoreret indhold
par dyrker yoga

Kærlighed er ikke altid en nem størrelse

De fleste mennesker har et blandet forhold til kærlighed. Kærlighed kan på den ene side medføre store frustrationer og tristhed. På den anden side kan vi ikke undvære det. Det kan være fristende at holde sig fra alt, hvad der hedder kærlighed og dating for at undgå nederlag, men det er ikke nødvendigvis vejen frem. Du vil ganske rigtigt kunne undgå romantiske nederlag, men du giver så også afkald på rigtig mange ting som nærvær, samhørighed og en masse gode oplevelser. Sidstnævnte bør vægtes højere end noget andet, hvorfor du ikke bør give op, blot fordi du har haft en eller flere dårlige oplevelser med tidligere flirts og kærester.

Helbredsfremmende effekter ved kærlighed og dating

Der er rigtig mange helbredsfremmende effekter ved kærlighed. Derfor synes vi ikke, at du skal gemme dig væk i fare for at blive såret. Du skal muligvis kysse 20 frøer, før du finder prinsen, men når det så sker, så vil du erklære dig enig i, at det har været det hele værd. Der er nemlig så mange gode ting ved at have en person at dele hverdagen og livets op- og nedture med. Herunder gennemgår vi nogle af de helbredsrelaterede fordele ved at date og måske endda finde en kæreste:

  • Større selvtillid
  • Bedre selvindsigt
  • Mere overskud og energi
  • Mere livsglæde
  • Reduceret stressniveau

Ingen kan garantere dig, at du vil opleve ovenstående gennem dating, men du vil helt sikkert opleve, at den nyfundne kærlighed vil gavne dit liv på rigtig mange parametre. Har du derfor lyst til at finde kærligheden, så kom i gang med dating i dag.

Det kan også gå den anden vej

Selvom de fleste mennesker oplever fornyet overskud, glæde og selvtillid, når de møder kærligheden i deres liv, så kan kærligheden også forårsage nogle mindre hensigtsmæssige ting. F.eks. kan man blive stresset, hvis man konstant føler, at man skal leve op til en andens forventninger. Ligeledes vil man kunne komme til at døje med angst, hvis frygten for at miste vedkommende er så stor, at man ikke kan slappe af i hverdagen. Dette er alarmerende, men ikke desto mindre noget, man kan arbejde med, hvis man ser det som et større problem.

Finder du ud af, at din udkårne alligevel ikke er den rette for dig, så er det vigtigt, at du tør at stå frem og fortælle om dine følelser. At opbygge et sundt parforhold handler om at være ærlige og lytte til hinanden. Derfor er det alfa og omega, at man også fortæller, hvis man ikke føler, at man kan gengælde den andens følelser.