Når du skal finde gode madbloggere

Der findes mange madblogs på internettet. Måske for mange. Det kan være svært at skille de gode fra de mindre gode. Læs med her, så du er parat til at finde de bedste madblogs, som passer til dig.

Sponsoreret indhold
gode madbloggere

Originalitet frem for alt

At være Madblogger indeholder som regel, at man lægger en masse opskrifter ud til sine læsere. Den gode madblogger laver til gengæld sine helt egne opskrifter, mens den mindre gode madblogger sagtens kan kopiere andres opskrifter. Du kan ret hurtigt se hvorvidt opskrifterne er originale eller ej, da det typisk kommer til udtryk i den måde som bloggeren udtrykker sig på. Hvis personen har mange jeg begreber med, samt mange erfaringer med retten, så er chancen for at personen selv har udarbejdet opskriften markant større.

Maden skal smage, som den ser ud

Det er vigtigt, at maden smager ligeså lækkert, som den ser ud. Mange madbloggere er rigtig dygtige til at redigere deres madbilleder. Tag eventuelt et kig på kommentarerne på blogindlægget for at se andre læseres erfaringer, for derved at finde ud af om maden rent faktisk også smager ligeså fantastisk som den ser ud. Gode billeder kan gøre meget, men hvis det ikke er muligt at fremstille samme ret ud fra opskriften, så er den næppe meget værd.

Det er selvfølgelig også essentielt, hvis du leder efter en opskrift til et arrangement, at maden også kan være super flot og nem at anrette, men smagen betyder trods alt mere end udseendet. Optimalt, så finder du en opskrift fra en af de mange madblogs, som både smager fantastisk, men samtidigt også ser dejligt ud, da disse to ting går hånd i hånd. Vi har det med at spise med øjnene, hvilket f.eks. også er grunden til at vi bruger sovsekulør – ikke fordi at dette giver smag, men simpelthen af den simple årsag, at det får sovsen til at se mere delikat ud.

Så hvis du har fundet en opskrift, hvor du i kommentarsporet kan se at denne opskrift smager helt fantastisk, så prøv at kig på billederne og se om det er muligt for dig at anrette maden på en smuk og estetisk måde. Hvis du rammer kombinationen, hvor maden er himmelsk samtidigt med at den også ser helt fantastisk ud, så er du 100% i mål.

Skønne ingredienser

Led gerne efter madbloggere som konsekvent bruger sunde, økologiske og fornuftige ingredienser. Dette øger chancerne for, at retten er mere lækker, end den fremgår på billedet. Gode råvarer er ofte lig med en fantastisk ret.

Vores danske natur bugner af sunde råvarer, så der er ingen grund til at man fylder hele sin ret med råvarer, som man ikke kender kvaliteten på. Sunde råvarer booster også dit immunforsvar til nye højder, hvilket kan ske inden for blot tre dage, hvis du dropper de usunde ingredienser og fokuserer lidt på den “benzin” som kroppen for alvor har brug for.

Der er også nogle mærkbare fordele ved at spise sundt, som kan koges ned til tre punkter:

  • Du får lov at spise en masse lækkert mad, som er bestående af gode og sunde råvarer.
  • Kroppen har mere energi og færre energidyk i løbet af dagen.
  • Din krop reagerer sundt med bedre trivsel.

Hvis du er på udkig efter nogle sunde råvarer, men ikke lige ved hvad du skal kigge efter når du leder efter en opskrift, så kunne nogle af de råvarer du leder efter være:

  • Tomater
  • Kartofler
  • Grønkål
  • Asparges
  • Broccolispirer
  • Hvidløg
  • Jordbær
  • Hindbær
  • Ribs
  • Æbler
  • Krydderurter
  • Honningbær

Vi håber at du kunne bruge vores lille guide til at blive mere sikker når du søger en opskrift på nettet.

God fornøjelse!