Gastrotools: Danskudviklede køkkenknive smedet af japansk stål

Sponsoreret indhold
gastrotools kokkenknive

Køkkenknive af japansk stål er ikke billige. Det er der en dansk virksomhed, der har ønsket at ændre på. Det er en virksomhed, der har rødder i København, som er udviklet med visionen om at deres knive skal udføre deres funktion til perfektion. Køkkenværktøj er nemlig værktøj, der skal tjene en vis funktion i dit køkken.

De mener dog også, at værktøjet skal støtte op om og bidrage til glæden ved at stå i køkkenet. Derfor har de udviklet en køkkenkniv nogle af verdens mest avancerede materialer og smedeteknikker. Det er resulteret i en køkkenkniv, der byder på æstetisk skønhed og ekstrem skarphed. Derfor er det en køkkenkniv for livet.

Køkkenknive der er til at betale

Tanken er dog også, at det skal være køkkenknive, der er til at betale. De er blevet smedet af helt enestående stål fra Japan. Det er sket i et tæt samarbejde med nogle af verdens absolut bedste smedemestre. Det er dog også ensbetydende med, at der er ikke nogen mellemled, der skal tjene penge og dermed er fordyrende.

Det er som følge af dette, at du kan købe køkkenknive fra Gastrotools af en helt exceptionel kvalitet til lavere priser. Faktisk er der mange penge at spare i forhold til andre køkkenknive i samme klasse. De har også valgt at skære udvalget af køkkenværktøj helt ind til benet. Det er ligeledes med til at minimere prisen på knivene.

Alle deres knive er udviklet som værktøj

Fælles for alle deres knive er, at de er smedet af japansk stål og har en unik mineralsammensætning. Dertil er de også alle udviklet med henblik på at skulle være værktøj. Det er knive, der arbejder for dig, når du står i køkkenet. Endvidere er det de færreste opgaver, du ikke kan håndtere med en køkkenkniv fra Gastrotools.

Det er noget, de sikrer ved at bruge de rette ståltyper og skæftematerialer. Det er nemlig med til at give deres knive ekstrem hårdhed og styrke. Visionen har ganske enkelt være at skabe den ultimative køkkenkniv. Det er en vision, der handler om at kombinere æstetik og funktionalitet, uden at gå på kompromis med ergonomi.

Processen fra start til slut er lang

Forud for selve udviklingen ligger en lang og kompleks proces. Det er denne proces, der handler om at sikre optimal ergonomi, balance og skarphed. Det er også denne proces, der handler om at give dig det hele i én og samme kniv. Derfor er knivene fra Gastrotools i dag anerkendt i såvel private som professionelle kredse.

De bruges til dagligt af en lang række professionelle danske kokke. Det inkluderer bl.a. Søllerød Kro, der er 1-stjernet Michelinrestaraunt. Dertil er det også knive, der bruges af en lang række madentusiaster i deres egne køkkener. Derfor er der stor entusiasme omkring det ultimative skæreværktøj, Gastrotools har udviklet.

Gastrotools er ikke i tvivl om deres køkkenknive. De ved, de er blandt de bedste. Det er også derfor, de giver dig 100 % tilfredshedsgaranti på dit køn. Er du ikke tilfreds, så sender du blot kniven retur.