Anmeldelse: Fluffy Marshmallow & Raspberry og Chunky Peanut & Caramel

Dette indlæg er en personlig anmeldelse af to proteinbarer fra Nutramino. Fluffy Marshmallow & Raspberry og Chunky Peanut & Caramel.

Sponsoreret indhold

Anmeldelse af Nutramino proteinbar med smag af Fluffy Marshmallow & Raspberry og Chunky Peanut & Caramel. Disse 2 proteinbars indeholder begge ca. 20 g højkvalitetsprotein som også kaldes for kroppens byggesten, da det bruges til at opbygge og vedligeholde kroppen. Proteinbarer tilfører kroppen ekstra energi inden træning, imens du træner, efter træning og som et hurtigt mellemmåltid når du er på farten og så smager de ligesom en syndig dessert.

Færre kalorier og højt proteinindhold

Når du kigger på de 2 barer ligner de almindelige chokoladebarer forskellen er dog, at disse indeholder færre kalorier og har et højt proteinindhold som mætter godt. De dufter af en dejlig mælkechokolade, når de skæres over kan man se de forskellige lag som er beskrevet på indpakningen, den bløde protein midte og det lækre chokoladeovertræk. Hvis man er vild med skumfiduser er Fluffy Marshmallow & Raspberry et sikkert hit, hvorimod hvis man er vild med smagen af peanutbutter er Chunky Peanut & Caramel virkelig lækker.

Mit personlige mellemmåltid

Jeg bruger personligt proteinbarer som et hurtigt mættende mellemmåltid på farten, da jeg i mit arbejde som sygeplejerske ofte er meget fysisk aktiv og ikke altid har så meget tid til at spise og da de har en fin lommestørrelse kan man have dem med overalt. Jeg kan holde mig mæt på en Nutramino proteinbar i ca. 3 timers tid grundet det høje proteinindhold og så tilfredsstiller de også den søde tand. I weekenden fungerer de godt som en erstatning for slik, chips osv. De fungerer godt, hvis man skærer dem i små stykker så holder de længere og man kan sidde og nyde dem til en god film i sofaen. Inden træning hvor man har brug for noget der ikke ligger for tungt i maven og giver god energi er proteinbarer mit personlige oplagte valg.

Proteiner kan også hjælpe med et vægttab eller med at holde en vægt, da en proteinrig kost mætter i længere tid end en proteinfattig kost. Proteinrig kost kan hjælpe med at reducerer overspisning til hovedmåltiderne og reducerer de små snacks man hurtigt kommer til at spise. Det er dog vigtigt at huske, at der også er kalorier i proteiner og at man kun kan tabe sig, hvis man spiser færre kalorier end kroppen forbrænder.

Alt i alt er disse 2 proteinbarer et velsmagende produkt fra Nutramino. ?