Anmeldelse af Nutramino XL Shakes

Dette indlæg er en personlig anmeldelse af de 4 XL shakes fra Nutramino - herunder vanilje, chokolade, choko/banan og jordbær.

Sponsoreret indhold
getpubthumb

Dette er shakes, der hver især indeholder 50 g kvalitetsprotein, 50 g kulhydrat, og så har de et lavt fedtindhold. Efter en hård træning, hvor kroppen har brug for nogle ekstra gode byggesten til kroppen for at opbygge muskler og restituerer, er disse shakes det perfekte valg.

De fås både med jordbær, vanilje, chokolade, choko/banan og karamel smag.

Hvis man kan lide en lækker milkshake, som har en cremet konsistens og som smager af de lækreste ingredienser, så er disse shakes det oplagte valg. De smager ligesom det der står på flasken, og minder lidt som om, at man har blendet is sammen med den valgte smag. Jeg vil mene, at disse også sagtens ville kunne bruges som et sundere alternativ til en råcreme over frisk frugt eller til at pifte havregrynene lidt ekstra op om morgenen.

Min personlige anmeldelse af de 4 forskellige smage jeg har testet:

Vanilje: Dufter og smager som vaniljeis. Har en lækker cremet konsistens, men er stadigvæk meget frisk og mild i smagen. Perfekt til alt man normalt ville hælde vaniljecreme over.

Chokolade: En dyb mørk chokoladesmag, minder meget om Cocio med mørk chokolade. Til den helt store chokolade elsker. Meget tyk og cremet konsistens. som med garanti tilfredsstiller den søde tand.

Choko/banan: Hvis man elsker smagen af en god skumbanan, så har du her fundet din nye yndlingsshake. Smagen af den lækre bløde banansmag og den mørke dybe chokoladesmag er en perfekt kombination.

Jordbær: Vi har alle været der. Den syndige tur på Burger King efter deres populære jordbærmilkshake. Denne proteindrik smager nærmest identisk med deres milkshake. En frisk sød smag af jordbær blandet med en lækker cremet is.

Som nævnt i produktbeskrivelsen så er denne shake fyldt med gode proteiner og kulhydrater, men hvad er dette egentligt godt for?

Proteiner er kroppens byggesten og bruges til vedligeholdelse/opbyggelse af kroppen. Derfor kan det være en god idé at drikke noget proteinholdigt efter en hård træning, da din krop har brug for nogle mursten til at bygge huset op, så det bliver stærkt og holdbart til alt det udsættes for.

Kulhydrater er ofte noget mange bliver skræmt af, da der er mange slankekurer som taler om at undgå kulhydrater, hvis du vil tabe dig, men hvad mange glemmer er, at din krop har brug for kulhydrater. Kulhydrater giver din krop energi til at kunne udføre det arbejde du udfordres med. De tilfører energi til celler, muskler og hjernen – ergo er det en af de vigtigste ting sammen med proteiner at tilføre kroppen både før og efter træning.

Det er dog vigtigt at nævne til sidst, at et større kalorieindtag end hvad man forbrænder, vil medføre at du tager på i stedet for at tabe dig, og disse shakes indeholder en del kalorier. Derfor er disse især velegnede til folk, der træner meget.