Verdens bedste Brownies

En absolut favorit opskrift på lchf (low carb high fat) brownies, og så er den helt uden sukker og gluten - Nem, luftig og lækker. De smager simpelthen himmelsk, og bedst af alt - de er super nemme at lave :)

Bedste brownies

Lækre brownies

Ingredienser:

  • 200 g mørk sukkerfri chokolade
  • 150 g økologisk smør
  • 1,5 dl mandelmel (eller boghvedemel – obs. ikke lchf)
  • 50 g Birkesød, sukrin eller ligende
  • 4 økologiske æg
  • 1/2 tsk vanilje pulver
  • 1 tsk økologisk bagepulver
  • 50 g sukkerfri chokolade mørk eller hvid (hakket)

Sådan gør du!

Ovnen tændes på 170 grader.

Smør og chokolade smeltes i vandbad. Mel, birkesød, æg, vanilje, bagepulver og chokolade stykker røres derefter i.

Piskes godt sammen og hældes i en lille bradepande beklædt med bagepapir.

Kagen bages ca. 20 min midt i ovnen.

Brownie topping

Ingredienser:

  • 100 g økologisk smør
  • 100 g creamed coconut (fra cosmoveda)
  • 2 spsk raw kakaopulver (eller almindelig rent kakao)
  • 1 spsk birkesød eller sukrin
  • Lidt kanel og vanilje pulver

Hvordan?

Smør og creamed coconut smeltes i vandbad og resten af ingredienserne røres i.

Blandingen hældes over den afkølede brownie. Kagen toppes med revet kokos og goji bær.

Stilles i køleskabet indtil den skal spises.

NYDES MED VENNER OG FAMILIE, ELLER BARE SELV.