Valg af den rette dagcreme

En dagcreme er ikke bare en dagcreme – det er vigtigt at man er opmærksom på at få valgt den rette creme, der egner sig bedst til sin hudtype. Det er naturligvis lettere sagt end gjort, men heldigvis er det muligt at rådgive sig med fagpersoner på områder, der er i stand til at hjælpe dig på vej.

Sponsoreret indhold
Valg af den rette dagcreme

En af måderne hvor dette kan gøres, er blandt igennem en hudscanning. Disse foretages jævnligt i diverse helsekostforretninger – du kan selv forhøre dig om det er noget som tilbydes i din lokale helsekostbutik – hvis ikke kan en gang kyndig rådgivning også være behjælpelig.

Desuden, kan man også gøre sit eget forarbejde hjemmefra, for at få en fornemmelse af hvilke produkter der findes på markedet. Udvalget er ganske vidst rigtig stort, men hvis man gør sig en række overvejelser forinden, såsom det SKAL være økologisk, produktionen SKAL foregå bæredygtigt og ikke mindst dansk.

Således får man lynhurtigt skabt sig et overblik over hvilke cremer der overhovedet er interessant for én, hvor det derefter handler om at få testet og afprøvet en række cremer, for at opleve hvordan huden reagerer på de forskellige sammensætninger.

Hvorfor bør man anvende en dagcreme?

En dagcreme er en ansigtscreme der giver huden noget fugt. Nogle har behov for mere fugt end andre, hvis man for eksempel har en tendens til tør hud.

Helt overordnet er det for at sikre at huden modtager rigelig med fugt og pleje i løbet af hele dagen. Dog er det vigtigt at forstå udgangspunktet med cremen – for har man tendens til fedtet hud, bør man vælge en creme der et velegnet til dette, hvorimod en creme mod tør hud ikke anbefales til denne hudtype.

Dagcreme hitter både blandt kvinder og mænd

At benytte sig af en dagcreme er populært både blandt kvinder og mænd. Det er især blandt mænd, hvor branchen oplever en massiv vækst. Der er større og større interesse for det, hvilket naturligvis også er noget producenterne er klar over. Det er derfor også grunden til, at man ser flere og flere kampagner der er målrettet det mandlige segment.

Men ligesom når vi taler dagscremer til kvinder, så gør det sig også gældende for mænd. Det er afgørende at man får valgt den rette creme til den hudtype man har. Det er i princippet ikke så meget der er anderledes i den proces. Derudover skal man heller ikke lade sig skræmme af, at mænd og kvinder IKKE kan benytte sig af samme dagcreme. Dette kan altså sagtens lade sig gøre, og handler i bund og grund blot om et marketingstrick fra producenterne bag.